Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Προχωράει η είσοδος του Θανάση Παπαγεωργίου στη διοίκηση

Σε ότι αφορά τις διοικητικές διεργασίες που έχουν δρομολογηθεί στον Αστέρα Αμαλιάδας μετά τη λήξη του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και την παραίτηση του απερχόμενου προέδρου Κώστα Νικολόπουλου, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη κινήσεις μελών του σωματείου για στον επιχειρηματικό κόσμο και εξεύρεση λύσεων.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, ήδη, έχει προσεγγιστεί ένας από τους πλέον επιφανείς επιχειρηματίες, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος ως γνωστόν είναι και ντόπιος (και δραστηριοποιείται με τεράστια επιτυχία ως κορυφαίος στο χώρο του στην Αθήνα σε καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας).

Ο οποίος μάλιστα, στο τελευταίο ματς της Κυριακής, βρέθηκε και στο γήπεδο. Μάλιστα, μαζί τους βρέθηκαν τόσο ο Κώστας Ντάβαρης (κουμπάρος κι επιστήθιος φίλος του, και ως γνωστόν επίσης ασχολούμενος παραγοντικά με το ποδόσφαιρο), όσο και ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή ποδοσφαίρου, Βαγγέλης Αγγελής (που επίσης συνδέεται με φιλική σχέση με τον Θαν. Παπαγεωργίου, κι ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα στο πόστο αυτό εφόσον ολοκληρωθεί και η απόφαση συμμετοχής του Παπαγεωργίου στη νέα κατάσταση), καθώς και ο Δημήτρης Νάστος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από τη Μυρσίνη και επίσης φίλος με τον Ηλείο επιχειρηματία.

Οι προαναφερόμενοι, αποχώρησαν στη λήξη έχοντας πλάι τους και τον απερχόμενο πρόεδρο Κώστα Νικολόπουλο (ΦΩΤΟ δεξιά ο Θαν. Παπαγεωργίου, αριστερά ο Νικολόπουλος).

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, εξετάζει τον βαθμό της εμπλοκής του στο νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια πολύ ισχυρή παρουσία, που όσο περισσότερο εμπλακεί, τόσο περισσότερο αλλάζει τις ισορροπίες. Αφού βέβαια εδώ δεν μιλάμε απλά για έναν ακόμα επιχειρηματία, αλλά για κάποιον του οποίου το προσωπικό και οικονομικό βεληνεκές, είναι τεράστιο (ειδικά για τα δεδομένα της κατηγορίας).

Σε κάθε περίπτωση, οι διεργασίες συνεχίζονται. Υπάρχουν κι άλλοι επιχειρηματίες κι επαγγελματίες της περιοχής που στόχος είναι να πλαισιώσουν το νέο σχήμα, ενώ πλέον, το επόμενο βήμα πιθανότατα θα είναι να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της κίνησης η οποία πάει να δημιουργηθεί και θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected