Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Φένλο 1-0 (vid)

Με τον συνήθη σκόρερ Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς ο διπρόσωπος ΠΑΟΚ κέρδισε τη Φένλο 1-0 στο τρίτο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους. Προβλήματα στο πρώτο μέρος ο δικέφαλος, καλύτερος στο δεύτερο.

Σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα κόντρα στην Γάνδη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στο 4-4-2 όπως είχε κάνει στο πρώτο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Τουμπίζ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Δικεφάλου πίεσαν από νωρίς ψηλά, δημιούργησαν κάποιες φάσεις, ωστόσο στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο έκαναν αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να επωφεληθεί η Φένλο και να βγει απειλητικά στην πλάτη του ΠΑΟΚ, με τον νεαρό Σιαμπάνη να φωνάζει παρών.

Αρκετά κεφάτος στο πρώτο μέρος ήταν και ο Μπίσεσβαρ όπου από τα πόδια του ξεκίνησαν οι δυο καλές στιγμές του ΠΑΟΚ, ενώ και ο νεαρός Δεληγιαννίδης είχε καλά ανεβάσματα και στα δυο ημίχρονα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς ξεκίνησε με πέντε αλλαγές τον ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο μέρος, ενώ στο 62’ ανακάτεψε εκ νέου την τράπουλα με την είσοδο πέντε «ασπρόμαυρων».

Παρά την άκρως προβληματική του εικόνα στο α΄ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο, προσπάθησε να βγάλει αυτοματισμούς και με τις αλλαγές στη σύνθεσή του στο δεύτερο 45λεπτο, πήρε τη νίκη απέναντι στη Φένλο χάρη σε γκολ του συνήθη ύποπτου, Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, μετά από εκπληκτική ενέργεια του Κάμπος.

Αναμφίβολα οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να βγάλουν θετική εικόνα, ωστόσο δεν έλειψαν τα προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ έγιναν αρκετά λάθη τόσο στο κέντρο όσο και στον χώρο της άμυνας, κυρίως στο πρώτο μέρος.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA
το γκολ ΕΔΩ

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν :

Σιαμπάνης (Μελίσσας 62′), Δεληγιαννίδης (Μάτος 62′), Μαλεζάς (Κρέσπο 62′), Βαρέλα (Πούγγουρας 62′), Λέοβατς (Λεβέκ 46′), Σάκχοφ (Κάνιας 62′), Κάτσε, Ενρίκε (Κάμπος 46′) Μπίσεσβαρ (Πέλκας 46′), Κουλούρης (Μακ 46′), Αθανασιάδης (Πρίγιοβιτς 46′)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected