Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Επιστρέφει στον Κεραυνό Επισκοπής ο “στρατιώτης” Γόλης Ιωαννίδης!

Ένας προπονητής που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με τον Κεραυνό Επισκοπής, επιστρέφει και πάλι στον πάγκο της ομάδας.

Ο λόγος για τον Γόλη Ιωαννίδη, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία των “κοκκινόμαυρων” η οποία είχε…χηρεύσει από την αποχώρηση του Γερμανού Σιαφαρίκα.

Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί έναν από τους πλέον πιστούς “στρατιώτες” του συλλόγου, καθώς εκτός των σημαντικών επιτυχιών στο παρελθόν, έχει βοηθήσει τα μέγιστα όποτε χρειάστηκε.

Χαρακτηριστικό το γεγονός η (μία και μόνο) παρουσία του στον πάγκο της ομάδας στο περσινό παιχνίδι με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (στο μεσοδιάστημα από την αποχώρηση του Βασίλη Αργυρίου και την πρόσληψη του Γερμανού Σιαφαρίκα), όπου ο Κεραυνός επικράτησε με σκορ 3-1, μετά από πολύ καλή εμφάνιση.

Από αύριο ξεκινά η συγκρότηση του ρόστερ για τη σεζόν 2017/2018, μιας και έχει παρουσιαστεί σημαντική καθυστέρηση στην κάλυψη των κενών που υπάρχουν αλλά και οι επαφές για τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών για τους οποίους υπάρχει η επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected