Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος ο Τουράν από τον Άρη

Ο Ντουμπάν Τουράν ήταν μέλος της περσινής ομάδας του Άρη Αβάτου που κατέκτησε το νταμπλ στην ΕΠΣ Ξάνθης, όμως οι προσωπικές, αλλά και εργασιακές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει την ομάδα και στην Γ’ Εθνική, όμως θα το κάνει ως φίλαθλος και φρόντισε να ενημερώσει γιαυτό ευχαριστώντας παράλληλα και όλα τα μέλη της ομάδας με τα οποία συνεργάστηκε.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο Ντουμπά Τουράν είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, όμως πέρα από το να ασκεί το επάγγελμα του του αρέσει πολύ να περνά πολύ χρόνο ενασχολούμενος πέρα από την γυναίκα του και με το ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο του έδωσε την ευκαιρία να κάνει ο Άρης Αβάτου.

Ο Ντουμπάν πανηγύρισε με τον Άρη ένα πρωτάθλημα, αλλά και ένα Κύπελλο και αποχωρεί λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και απαιτήσεων από την ομάδα, έχοντας όμως δύο μετάλλια νικητή.

Ανέβασε, λοιπόν, πριν αρκετές μέρες μια ευχαριστήρια ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον πρόεδρο της ομάδας, τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή, αλλά και τον γυμναστή, φροντιστή και τους συμπαίκτες του στην ομάδα για την χρονιά που πέρασε και τόνισε παράλληλα πως μπορεί να μην ακολουθήσει το ταξίδι της ομάδας στη Γ’ Εθνική ως παίκτης, αλλά θα το κάνει ως φίλαθλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected