Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Εδεσσαϊκός 1-2 (photos+vid+δηλώσεις Χριστοφορίδη)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρακολούθησαν οι θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας.

Βέβαια, οι εποχές που αμφότερες μεσουρανούσαν στην (τότε) Α Εθνική έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ωστόσο έχουν κάνει τη δική τους επανεκκίνηση και φιλοδοξούν να επανέλθουν στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Και θα μπορούσαμε να πούμε πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς ήδη έχουν μπει οι βάσεις για τη δημιουργία ποιοτικών ομάδων, που θα διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο και γιατί όχι, να επιστρέψουν σύντομα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Για τον γηπεδούχο ΦΑΣ Νάουσα, ο νέος προπονητής Δημήτρης Χριστοφορίδης θα προσπαθήσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και να αναδείξει μέσα από αυτή τη διαδικασία ποδοσφαιριστές που έχουν τα φόντα να προχωρήσουν στην καριέρα τους, δημιουργώντας παράλληλα ένα ικανό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει.

Το ίδιο ισχύει και για τον ομόλογο του στον Εδεσσαϊκό, Ηλία Σαπάνη (φόρεσε τη φανέλα του ΦΑΣ τη διετία 1992-1994) ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό που ξεχώρισε πέρσι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας και με τις κατάλληλες προσθήκες, να δώσει τη δική του μάχη για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια.

Ο αγώνας

Οι “κυανόλευκοι” ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και επέβαλλαν τον ρυθμό τους, με αποκορύφωμα το τέρμα του Χατζόπουλου λίγο μετά τη συμπλήρωση 15 λεπτών στον αγώνα. Παρά το γεγονός πως πήραν νωρίς το προβάδισμα, οι γηπεδούχοι πίεσαν και για δεύτερο τέρμα, με εκφραστή τον Νίκο Ντινόπουλο ο οποίος δεν κατάφερε σε δύο περιπτώσεις να δώσει διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το ίδιο και με τον Γεωργιανό στην καταγωγή Νίκας Μτσεντλισβίλι, ο οποίος είχε διπλό δοκάρι στο 53′, στην πιο κλασική ευκαιρία της σημερινής αναμέτρησης.

Και ενώ η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη άλλαξε κατά 11/11 στο δεύτερο μέρος και χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 26 ποδοσφαιριστές, ο Εδεσσαϊκός βρήκε τον τρόπο στο τελευταίο τέταρτο και πήρε τη φιλική νίκη στην Ημαθία.

Αρχικά στο 77′ μετά από κάθετη πάσα του Ταουσιάνη και πλασέ του Λαφαζανίδη και στο 89′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του πρώην παίκτη της Νίκης Βόλου και κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Τζατζανά.

Επόμενο φιλικό για τον ΦΑΣ Νάουσα, την Παρασκευή 18/8 με αντίπαλο την Κ20 του ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Χριστοδούλου

δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο inaoussa.gr

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Γιαννόπουλος, Περηφανόπουλος, Τζιμογιάννης, Μουρατίδης, Μουρίκι, Νίκου, Χατζόπουλος, Ντινόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Νομικός, Κερμανίδης Χ., Κερμανίδης Σ., Παναγιωτίδης, Ευθυμιάδης, Δίντσης, Τόσιος, Μαντώς, Μποβάκης, Παντζαρτζίδης, Καψάλης, Μτσεντλισβίλι, Λαφάρας, Τσιλικιώτης, Κουκουλιάντας.

Εδεσσαϊκός : Βόλτσης, Φωτιάς, Ουζούνης, Κούμπους, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Παπαγεωργίου, Καράμπελας, Ρέτζια, Λαφαζανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Παπουρτζής, Ταουσιάνης, Ιωσηφίδης, Γολιδόπουλος, Προύντσης, Μπουράκης, Τζατζανάς, Ζαχαριάδης, Βλαδοβίτης, Σφέτκος

Δηλώσεις Δημήτρη Χριστοφορίδη : “Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, είχαμε τρεξίματα στο παιχνίδι μας, τακτική συμπεριφορά και σε μεγάλα χρονικά διαστήματα, είχαμε ρυθμό παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμη στο 40% της ετοιμότητας μας. Στο δεύτερο μέρος, η 11άδα που παρουσιάσαμε αποτελούνταν στο 100% από νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, που θέλουν τον χρόνο να ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα.

Με υπομονή και επιμονή, θα δουλέψουμε πολύ να κρατήσουμε τα θετικά, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και είμαστε αισιόδοξοι πως θα δώσουμε στο μέλλον την προοπτική στους ποδοσφαιριστές μας για το κάτι παραπάνω στην καριέρα τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected