Κατηγορίες

Μίνι ανασκόπηση των φιλικών αγώνων των ομάδων της Ημαθίας (2/9+photos)

Δώδεκα αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου (2/9) όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις των ομάδων της Ημαθίας.

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, οι ομάδες διαπίστωσαν σε μεγάλο βαθμό σε ποιο επίπεδο ετοιμότητας βρίσκονται ενόψει του ερχόμενου Σαββάτου, 9/9.

Αναλυτικά μία μίνι ανασκόπηση των σημερινών αγώνων :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Μακεδονικός Φούφα  0-0

δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  1-0 (Βασιλείου Κ.)

Δυνατό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Βρυσακίου, που κρίθηκε σε ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση τέρμα του Κώστα Βασιλείου στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Οι δύο ομάδες φανέρωσαν δυνατά και αδύνατα σημεία στο σημερινό παιχνίδι και σίγουρα οι δύο προπονητές θα έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα. Δεν αγωνίστηκε ο Παύλος Φωτιάδης για τους γηπεδούχους (το νέο απόκτημα από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων) ενώ στους “μπλαουγκράνα” κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο προπονητής Αντώνης Κασάπης, ελέω των τραυματισμών και απουσιών.

ΓΑΣ Κοπανού – Αχιλλέας Νάουσας  3-3 (Ιτσκάρας, Ντέλλας, Σπανός / Κακούδης, Γιαμαλίδης, Μπράτσης)

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, με δραματική εξέλιξη και πολλά γκολ. Η ομάδα του Γιώργου Κουλακιώτη προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με τον Ιτσκάρα, έφτασε στο 2-0 με τον Κώστα Ντέλλα, ωστόσο ο Αχιλλέας με ντεμαράζ τερμάτων γύρισε…τούμπα το ματς και με τέρματα των Κακούδη, Γιαμαλίδη και Μπράτση πήρε προβάδισμα στο σκορ. Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα στην αναμέτρηση, ο Μάκης Σπανός διαμόρφωσε το τελικό 3-3, το οποίο άφησε…γλυκόπικρη γεύση στους δύο προπονητές αφενός για την παραγωγικότητα αφετέρου για τη μέτρια αμυντική λειτουργία αμφότερων των ομάδων.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  2-2 (Πήκος, ? / Βελιάδης, Δήμου πεν)

Δύο όψεις στο σημερινό φιλικό του Δημοτικό Γηπέδου Αγίου Γεωργίου, εκεί που ο τοπικός Απόλλων κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και του δευτέρου ημιχρόνου, όπου η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα ανέβασε στροφές και με τέρματα των Βελιάδη και Δήμου (πέναλτι) έφερε το ματς στα ίσια. Προβλημάτισαν οι γηπεδούχοι ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, σε αντίθεση με τον Αστέρα που έδειξε πως βελτιώνεται σταδιακά και θα είναι τουλάχιστον ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα.

ΑΕΠ Βέροιας – Μακροχώρι  0-2 (Πίκος, Παπακωνσταντίνου Δ.)

Μία ακόμη φιλική νίκη για την ομάδα του Γρηγόρη Ηλιάδη, αυτή τη φορά στη Ραχιά με αντίπαλο την ΑΕΠ Βέροιας. Οι…συνήθεις ύποπτοι Πίκος και Δημήτρης Παπακωνσταντίνου είναι αυτοί που έδωσαν τη νίκη στους “ασπρόμαυρους”, κόντρα στο νεανικό σύνολο του Στέφανου Γαϊτάνου.

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Θύελλα Σταυρού  2-1 (Χότζα, Σακαλής / Νικολαΐδης)

Με τέρμα του Σακαλή στο 90ο λεπτό, η ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη επέστρεψε στις φιλικές νίκες κόντρα στη μαχητική Θύελλα Σταυρού. Το σκορ άνοιξε ο Χότζα για τους γηπεδούχους, ισοφάρισε ο Νικολαΐδης και λίγο πριν το τέλος, κρίθηκε ο νικητής. Στα αρνητικά της αναμέτρησης, ο σοβαρός τραυματισμός του Πασχάλη Αγιαννίτη, ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη εξάρθρωση κλείδας.

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Άρης Παλαιοχωρίου  1-2 (Σαμψωνίδης / Αναστάσης, Ατανάσοφ)

Εντυπωσιακός ο Άρης Παλαιοχωρίου, που παρά το γεγονός πως έχει αλλάξει εξ ολοκλήρου το ρόστερ του, φανερώνει σημαντική ομοιογένεια ως σύνολο κι αυτό φάνηκε σε μεγάλο βαθμό κόντρα στον αήττητο στα φιλικά Αγροτικό Αστέρα Πλατέος. Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, με τέρματα των Αναστάση και Ατανάσοφ πήρε τη φιλική νίκη κόντρα στους νεοφώτιστους στην Α2 Ερασιτεχνική, για τους οποίους σκόραρε ο Γιώργος Σαμψωνίδης.

Άρης Αμπελείων – ΑΕ Σχοινά  1-0 (Σιδηρόπουλος)

Φιλική ήττα στις Αμπελιές Πέλλας για την ΑΕ Σχοινά, που είχε καλή απόδοση κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία του γειτονικού νόμου. Οι “κυανόλευκοι” αρχίζουν σταδιακά να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα για το Κύπελλο, είναι φανερό πως βρίσκονται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας.

ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου – Εθνικός Κλειδιού  1-3 (Πλέσκας 2, Αθανασιάδης)

Σαν…σίφουνας πέρασε από τη Δυτική Θεσσαλονίκη ο Εθνικός Κλειδιού, που με δύο τέρματα του Πλέσκα και ένα του Αθανασιάδη, επικράτησε με 3-1 του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, που θα αγωνιστεί φέτος στη 2η κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου είχε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, έδειξε από το 1ο λεπτό πως θα είχε τον έλεγχο και απέδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμος σε μία εβδομάδα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ημαθίας.

Θύελλα Στενημάχου – Ελπίδα Μονοσπίτων  2-2 (? / Χατζηγεωργίου, Τσαλίλης)

Πρώτη φιλική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, που ξεκίνησαν πρόσφατα την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Η Θύελλα Στενημάχου θα αγωνιστεί φέτος στη Β Ερασιτεχνική και θα παλέψει για τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο, ενώ η Ελπίδα, με τον Θωμά Τρούπκο στον πάγκο του θα επιδιώξει και πάλι τον πρωταθλητισμό και ότι προκύψει.

Ολυμπιακός Νάουσας – Αριστοτέλης Νάουσας  0-3 (Γατουρτζίδης, Δασκαλάκης, Σκούρτα)

Πολύ καλή απόδοση από τα…πιτσιρίκια του Βασίλη Αργυρίου, κόντρα σε μια ομάδα που ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασίας της. Με σκόρερ τους Γατουρτζίδη, Δασκαλάκη και Σκούρτα, ο Αριστοτέλης πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 και έδειξε πως και φέτος (παρά τις πολλές αποχωρήσεις) θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος.

Κανονιέρηδες – ΠΑΟ Παλατίτσια  3-1 (υπό δοκιμή)

Εξαιρετική ομάδα οι Κανονιέρηδες με έδρα την Πολιτεία Ευόσμου Θεσσαλονίκης, επιβεβαίωσαν τη…φήμη που τους ακολουθεί για το επίπεδο της δυναμικής τους. Η ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στη Β Ερασιτεχνική (τρίτη ιεραρχικά κατηγορία) της ΕΠΣ Μακεδονίας, επικράτησε του ΠΑΟ Παλατίτσια με σκορ 3-1, που είχε μέτρια εικόνα και δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στο παιχνίδι των γηπεδούχων. Με τους “πράσινους” αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Τσέος, το νέο απόκτημα της ομάδας από τον ΑΟ Μαρίνας.

 

Τουρνουά Μελίκης (40λεπτα)

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Κουλούρας  2-1 (Κατσιγιαννόπουλος, Πιτσάβας / Μανωλόπουλος)

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης  0-3 (Μαμουτόπουλος, Πιτσάβας, Κατσαπελίδης)

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Αστέρας Αλεξάνδρειας  2-0 (Αλεξιάδης 2)

Με άτυπο νικητή τον Φίλιππο Μελίκης, ολοκληρώθηκε το τουρνουά 40λεπτων αγώνων στο Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής. Στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα του Θοδωρή Τέγου δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε του ΠΑΟΚ Κουλούρας με σκορ 2-1, ωστόσο στο δεύτερο είχε πιο εύκολο έργο κόντρα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Στο τελευταίο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με δύο τέρματα του Αλεξιάδη, επικράτησε των “κυανολεύκων”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected