Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-3


Με το δεξί ξεκινά και στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που δείχνει από την αρχή πως δίκαια θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η ομάδα του Φερέιρα Κινγκ δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, που παρά τις ελλείψεις έπαιξε στα ίσια τον “δικέφαλο” και έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη χθεσινή αναμέτρηση.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος παίκτης του Ιωνικού και της Βέροιας επέλεξε να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, δείγμα της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στον ΠΑΟΚ, οι οποίοι και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Αισιόδοξα μηνύματα άφησε και ο Απόλλων, που αγωνίστηκε χωρίς τους Ρόκο (πέρασε στον αγώνα στο 52′ και άλλαξε αμέσως η εικόνα της ομάδας στα χαφ) και Μιχαηλίδη, με αποτέλεσμα ο Πρόιος (που έπαιξε πολύ καλά τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ) να κουραστεί στο δεύτερο μέρος, έπειτα και από την πίεση των φιλοξενούμενων.

Ο “δικέφαλος” ευτύχισε να προηγηθεί στο 39′ με τέρμα του Πατατούκα, ο οποίος σημάδεψε σωστά απέναντι στον Ταχτατζή παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα ενόψει και του δεύτερου μέροyς, ο Απόλλων όμως αντέδρασε σωστά και το ρίσκο του βγήκε στο 79′, με τέρμα που σημείωσε ο Σαντίνι, μετά από σέντρα ακριβείας του Καριπίδη.

Ο ΠΑΟΚ όμως είχε την απάντηση και δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κώστα Κίτσα να χριστεί σκόρερ, με άπιαστη γυριστή κεφαλιά που αιφνιδίασε τον Ταχτατζή που δεν μπόρεσε να αποκρούσει.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Μάριος Αργυρόπουλος, με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Ταχτατζής, Πρόιος, Ορφανίδης, Τουλουμτζής, Γερμάνης (52′ Ρόκο), Καριπίδης (72′ Κουτούλης), Σαρκατζής, Σπυρίδης, Πήκος, Σαντίνι, Λιάτσος (67′ Τρούπκος)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Λ., Κούκλας Αρ., Κούκλας Αν., Καρατάσιος, Κίτσας Ν., Κίτσας Θ., Φωτιάδης, Πατατούκας (90′ Ζωγράφος), Αργυρόπουλος (89′ Χασάν), Κούκλας Χ. (46′ Κίτσας Κ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected