Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Νίκη Βόλου – Αχιλλέας Φαρσάλων 4-1

Η Νίκη πάτησε γκάζι στο 2ο ημίχρονο και με πρωταγωνιστές του Γιάκοβλεφ και Μέτσε, φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα τον Αχιλλέα Φαρσάλων που αντιστάθηκε σθεναρά για ένα ημίχρονο.

Οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιάκοβλεφ στο 49′ και διπλασίασαν τα τέρματά τους τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Μέτσε αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Μπάιριτς. Η βολιώτικη ομάδα συνέχισε να ανεβάζει στροφές και στο 57′ έκανε τρία τα τέρματά της με σκόρερ και πάλι τον Μέτσε.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι μία από τις ελάχιστες αδράνειες της άμυνας των παικτών της Νίκης, κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με τον Τλούπα στο 75′. Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Γιάκοβλεφ, ο οποίος δείχνοντας τη μεγάλη του κλάση, διαμόρφωσε το τελικό 4-1 στο 78′.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Τζήμας, Γενιτσαρίδης (84′ Λάιος), Δημολιός, Μωυσίδης (88′ Ζιώγας), Καρτσαμπάς, Βέργος, Γιάκοβλεφ, Μέτσε, Ντόλγκι, Μπάιριτς (64′ Ματθαίου), Γαρυφαλλόπουλος (79′ Βουρδάκης)

Αχιλλέας Φαρσάλων: Κουτσουκέρας, Καραμπούζης, Μάρκου(66′ Κατσανάκης), Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Τλούπας, Συράκος, Λόλας, Χατζής (64′ Κουρούμελος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected