Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Κουλούρια” στη Μαδρίτη, σαμπάνιες στη Βαρκελώνη! (vid)

Το Ατλέτικο-Ρεάλ δεν είχε γκολ, αμφότερες έμειναν στο -10 από την κορυφή, απόσταση που δεν έχει ανατραπεί ποτέ στην ιστορία της La Liga.

Αυτόν τον τίτλο με βάση την ιστορία μπορεί πλέον να τον διεκδικήσει από την Μπαρτσελόνα μόνο η Βαλένθια. Από τότε που υπάρχει η La Liga δεν έχει καταφέρει να κάνει τέτοια ανατροπή από το -10 ποτέ και κανένας. Εκεί βρίσκονται λοιπόν βαθμολογικά Ατλέτικο και Ρεάλ μετά το μεταξύ τους 0-0 στο πρώτο ντέρμπι της πρωτεύουσας στο «Wanda Metropolitano».

Στο χορτάρι αμφότερες έβγαλαν δύναμη, αλλά πιστοποίησαν το επιθετικό ντεφορμάρισμά τους και ειδικά η γραμμή κρούσης των φιλοξενούμενων, με τον Κριστιάνο να παραμένει στο ένα γκολ για φέτος στο πρωτάθλημα και να εμφανίζεται δραστήριος, αλλά και αργός και νευρικός. Και οι δύο το φοβήθηκαν το παιχνίδι και ήταν προσεκτικές, δίχως να πάρουν μεγάλα ρίσκα.

το φιλμ και βίντεο του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Σάβιτς, Λούκας, Γκάμπι, Τόμας (55′ Καράσκο), Κόκε, Σαούλ, Κορέα (75′ Γκαμεϊρό), Γκριεζμάν (75′ Τόρες)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Βαράν, Σέρχιο Ράμος (46′ Νάτσο), Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (75′ Ασένσιο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected