Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Στους “16” η Ξάνθη, εκτός συνέχειας στο Κύπελλο ο Πανσερραϊκός (photos)

Με ήττα αποχαιρέτησε ο Πανσερραϊκός και φέτος τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στο τρίτο και τελευταίο ματς των ομίλων ηττήθηκε με 1-2 από την Ξάνθη, η οποία αγωνίστηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς, ωστόσο οι «κόκκινοι» έδειξαν ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να κοντράρουν τέτοιες ομάδες και να μικρύνουν την διαφορά δυναμικότητας που σίγουρα υπάρχει.

Έτσι και αλλιώς για τους Σερραίους προέχει το πρωτάθλημα και η εκεί πορεία του και το ματς αποτέλεσε ευκαιρία και για τον Περικλή Αμανατίδη να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες όπως οι Τζιτζικαλάκης, Γιαξής, Καπτέλι και Ζιγκερίδης να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ενεργοποιηθούν περισσότερο ενόψει της συνέχειας.

Άλλωστε το μυαλό όλων είναι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Football League, καθώς τα «λιοντάρια» αφού ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσουν την επόμενη εβδομάδα την Βέροια.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ξάνθης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, καθώς στις προηγούμενες 11 αναμετρήσεις των δύο ομάδων από το 1972 ο απολογισμός ήταν 10-1-0!

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο serresports.gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ξάνθη 9 (8-3)
Παναιτωλικός 3 (2-2)
Πανσερραϊκός 3 (3-4)*
Εργοτέλης 0 (2-6)*

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π.Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Τζιτζικαλάκης, Φουσού (67΄ Γκέκας), Παπουτσογιαννόπουλος (46΄ Καπτέλι), Γιαξής, Πόζογλου, Γκούρτσας (83΄ Ζιγκερίδης)

ΞΑΝΘΗ (Μ.Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Ορφανίδης Λ., Ντε Λούκας (61΄ Κώστας), Ορφανίδης Π., Ρόσε (65΄ Σαμπανίδης), Φασίδης, Μελιόπουλος, Κάστρο (46΄ Μπαξεβανίδης), Συλά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected