Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Ηρακλής – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 4-0 (vid)

Ευχάριστο αγωνιστικό απόγευμα για τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν με το ευρύ 4-0.

Την όλη ιστορία του αγώνα προδιέγραψε ένα συνηθισμένο σκηνικό του φετινού Ηρακλή, που θέλει τον Χρήστο Ρόβα να λύνει τον… Γόρδιο δεσμό με γρήγορο γκολ. Ο χαρισματικός σκόρερ του «Γηραιού», όμως δεν σταμάτησε στο άνοιγμα του σκορ, αλλά πέτυχε «χατ τρικ», φτάνοντας τα 16 προσωπικά τέρματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη δεν επέτρεψε στιγμή στον αντίπαλο να αμφισβητήσει τη διεκδίκηση της νίκης και έφτασε στο ζητούμενο της κατάκτησης των τριών βαθμών, ενόψει μάλιστα της εμβόλιμης αγωνιστικής υποχρέωσης με τον Αλμωπό στην Αριδαία, την ερχόμενη Τετάρτη.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ημαθίας δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα, ενώ το γρήγορο γκολ του Ρόβα την υποχρέωσε από πολύ νωρίς να κυνηγά το σκορ.

το φιλμ του αγώνα (με στοιχεία από το bluearena.gr):

ΓΚΟΛ! Ο Παπαδόπουλος, υποδεχόμενος εξαιρετική μεταβίβαση στη μεγάλη περιοχή από τον Ρεβυθόπουλο, γύρισε για τον επερχόμενο Ρόβα, ο οποίος από κοντά έκανε 14 τα γκολ του στη σεζόν και το 1-0.

19΄ Ο Ρόβας βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής, καθώς εκμεταλλεύτηκε κόντρες μέσα στη περιοχή, αλλά το κοντινό σουτ του απομακρύνεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στη συνέχεια της φάσης, νέο σουτ από τον Αθανασίου απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ.

24΄ ΓΚΟΛ! Και πάλι πρωταγωνιστής ο Ρόβας, ο οποίος μετά από σέντρα από αριστερά, έπιασε το απευθείας σουτ στο δεύτερο δοκάρι, με τη μπάλα να αναπηδά και να καταλήγει στη δεξιά πλευρά της εστίας των φιλοξενουμένων, για το 15ο γκολ του «κυανόλευκου» επιθετικού και το 2-0 στον αγώνα.

31΄Πρώτη μεγάλη φάση για τον Μέγα Αλέξανδρεο, καθώς ο Παρσόπουλος δοκίμασε το πόδι του και ο Βοσνιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

42΄ Ο Αργυρόπουλος με έξοδο πρόλαβε τον Ρόβα σε τετ α τετ.

48΄ Πρώτη καλή φάση για τον Ηρακλή στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αθανασίου, μετά από ωραία ενέργεια, έβγαλε σε επίκαιρη θέση τον Πτηνόπουλο εντός περιοχής, αλλά ο τελευταίος επιχείρησε άστοχο σουτ από κοντινή απόσταση.

50΄ Εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση από τον Αθανασίου, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Ρόβα, που αστοχεί στο σουτ που επιχείρησε.

63΄ ΓΚΟΛ! Χατ τρικ για τον Ρόβα, ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε με ψυχραιμία, φτάνει τα 16 γκολ και έκανε το 3-0.

83΄ Μπάσιμο του Ρεβυθόπουλου από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Αργυρόπουλο από πολύ κοντά.

87΄ Κάθετη του Παναγιωτούδη, ο Ανδρεάκος από δεξιά μέσα στην περιοχή, αστόχησε.

90΄ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Ρεβυθόπουλου από δεξιά, βρήλε μόνο τον Παπαδόπουλο στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος εκτέλεσε με «ζυγισμένο» πλασέ στην απέναντι γωνία (4-0).

Συνθέσεις

Ηρακλής : Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης (76΄ Μούδιος), Καστριτσέας, Α. Αθανασίου (69΄ Ανδρεάκος), Ρόβας (67΄ Γκουτσίδης), Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (53΄ Μεντί), Κωστούλας.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Τσουλχάη, Πετκάκης, Τερζής, Ταταρίδης (68′ Βλάχος), Κιρκιλιανίδης (46′ Καφές), Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Ποτουρίδης (66′ Τσιότρας), Καπετάνος (34′ Πατσιαβούρας).

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο τον αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected