Κατηγορίες
Football League

Όλη δράση και η ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο!

Την Καλλιθέα υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/1) η ΑΣΑ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρότι δέχτηκαν το πρώτο εντός έδρας γκολ για φέτος, κατάφεραν με εξαιρετική αντίδραση και μέσα σε 4′ να φέρουν τούμπα το ματς παίρνοντας τη νίκη – ανατροπή με σκορ 2-1.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με ρυθμό, τρία γκολ και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ στο 15′ με κεφαλιά του Σμυρλή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαγγελή.

Η ΑΣΑ κατάφερε να απαντήσει άμεσα όταν στο 23′ ο Σουντούρα δέχτηκε στην παράλληλη πάσα του Κονέ και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αγρότερα και συγκεκριμένα στο 27′ οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Πολίντορο. Ο Σταματάτης εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το 2-1.

Στη συνέχεια και παρά τις όποιες ευκαιρίες των δύο ομάδων δεν άλλαξε κάτι με το 2-1 να μένει μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Η Αναγέννηση παρά την ψυχρολουσία, έβγαλε αντίδρασε, έδειξε χαρακτήρα και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης (71′ Μπούσδρας), Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντούρα, Σταματάκης (81′ Λεφίδης), Κονέ, Πλαβούκος, Ντάγκρας (63′ Πλούμης).

Καλλιθέα (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Καντέ, Ντιακιτέ, Ζεζάϊ, Συριόπουλος, Πολίντορο (46′ Γλυνός), Παπαγγελής, Χοτζάλι (65′ Γκέτσι), Μίγγος, Σμυρλής, Τσατσόπουλος (81′ Ταμπάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected