Κατηγορίες
Football League

Μια ακόμη σπουδαία…παράσταση του φετινού ΑΟΧ/Κισσαμικού!

Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο οποίος μετά από μια σπουδαία εμφάνιση στο β’ ημίχρονο όπου και κατάφερε να σημειώσει τα τέρματά του, επικράτησε με σκορ 2-1 της Δόξας Δράμας.

Η χανιώτικη ομάδα θύμισε κάτι από τα… προηγούμενα παιχνίδια εντός έδρας με εξαίρεση τα τρία τελευταία, φυσικά, με Εργοτέλη, Παναχαϊκή και Αρη. Προσέχοντας τα μετόπισθεν και δείχνοντας θέληση επιθετικά, κατάφερε να βρει τον τρόπο ώστε να φτάσει δύο φορές στο γκολ, κερδίζοντας σχετικά εύκολα την μεγάλη του αντίπαλο.

Προς το τέλος του αγώνα και μετά τη μείωση του σκορ σε 2-1 από την ατομική προσπάθεια και το σουτ του Αρναρέλλη μπορεί να υπήρξε μια μικρή ανησυχία, αλλά τελικά ο ΑΟΧ/Κισσαμικός κατάφερε να φτάσει σε μια δίκαιη νίκη που τον διατηρεί μέσα στην 4άδα ενώ κρατά ζωντανές τις ελπίδες για τη διεκδίκηση ακόμα και της 3ης.

Στο 53’ σημειώθηκε το 1-0 όταν από την εξαιρετική μπαλιά του Λέο ο Χαλκιαδάκης με πλασέ στην κίνηση σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ, ανοίγοντας έτσι το σκορ, για να ακολουθήσει στο 70’ το 2-0 όταν πάλι από την ασίστ του Λέο, ο Ξύδας με σουτ έδωσε ένα σαφέστατο προβάδισμα στη χανιώτικη ομάδα.  Αμέσως μετά, στο 74’, η Δόξα μείωσε σε 2-1 με τον Αρναρέλλη, αλλά… τέλος καλό, όλα καλά, με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να κλείσει έτσι με το καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το Πάσχα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας (83′ Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης (68′ λ.τ. Σάλιακας), Λέο (88′ Τόλι).

Δόξα Δράμας (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Όστοϊτς (70′ Καπνίδης), Ντιμιτρόφσκι, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Κάσες (46′ λ.τ. Αρναρέλλης), Τζόκιτς (55′ Βιτλής), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected