Football League - Γενικά

Τρίποντο ελπίδας για τον Παναιγιάλειο, παραπαίει η Δόξα!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιγιάλειο ο οποίος κέρδισε με 1-0 την Δόξα Δράμας στο Αίγιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταματή.

«Όσο ζει ελπίζει» ο Παναιγιάλειος αναφορικά με την παραμονή του στην Football League. Οι Αιγιώτες επικράτησαν 1-0 της Δόξας Δράμας για την 27η αγωνιστική και δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν για να βρίσκονται στην κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το «τρίποντο» για την ομάδα του Πέτρου Δημητρίου ήρθε χάρη στο τέρμα του Ανδρέα Σταματή στο 65’.

Στην αντίπερα όχθη, οι «Μαυραετοί» ήταν απογοητευτικοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ουσιαστικά είπαν… αντίο στην 3η θέση.

Στον αγωνιστικό τομέα, με τον Παναιγιάλειο να παίζει με την πλάτη στον τοίχο και την Δόξα Δράμας να παρουσιάζεται με αρκετές απουσίες, αμφότερες οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο επιφυλακτικά.

το φιλμ της αναμέτρησης στο FL News

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Π. Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Ρέλλας, Γκούμας, Κόκκορης (73’ Τζανουλίνος), Σκαρτσίλας, Κάναλς (62’ Ζαφειράκης) , Σταματής (86’ Σμίλτος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ν. Κωστένογλου): Μένκα, Όστοϊτς, Γκότοβος (71’ Λίτσκας), Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος (46’ Μπαϊκαρά), Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Καπνίδης, Γεωργιάδης (46’ Στεφάνοβιτς), Τζόκιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected