Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στην…εξέδρα του “Draw” Cafe!

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ τραβάει τα βλέμματα της 29ης αγωνιστικής της Superleague, μια σπουδαία αναμέτρηση που προσφέρει απόψε (19.00) το “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα.

Δύο “στροφές” πριν το φινάλε του πρωταθλήματος το μόνο που μένει να ξεκαθαριστεί είναι η 2η και η 3η θέση όπου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι τα μεγάλα φαβορί, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη του 5ου ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με τους Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη να είναι αυτή τη στιγμή ισόβαθμοι (οι Αρκάδες υπερτερούν).

Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στη Λεωφόρο, όπου Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θέλουν ο καθένας τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι “πράσινοι” εξάλλου έχουν βγει εκτός διεκδίκησης της 5ης θέσης και θα παίξουν μόνο για τη… φανέλα τους, ενώ οι “ασπρόμαυροι” παρότι βρίσκονται σε θέση ισχύος έναντι του 3ου Ολυμπιακού (+4 β.), θέλουν να κλειδώσουν τη 2η θέση που θα τους οδηγήσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τους γηπεδούχους εκτός βρίσκονται οι Άλτμαν, Κουλιμπαλί, ενώ ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Κάμπος, Γλύκο, Μουλέν και Μαλεζά.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 

Ξάνθη-Λάρισα
Κέρκυρα-ΑΕΚ
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων
Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα
Λεβαδειακός-Ατρόμητος
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Πλατανιάς-Πανιώνιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected