Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στα…σαλόνια της Football League ο ΝΠΣ Βόλος!

Την άνοδο του στην Football League πανηγύρισε ο Βόλος, ο οποίος κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου του μίνι πρωταθλήματος ανόδου.

Νωρίς «καθάρισαν την μπουγάδα» των μπαράζ ανόδου ο ΝΠΣ Βόλος και ο Ηρακλής, καθώς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της διαδικασίας επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν εξ αρχής και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην Football League της σεζόν 2018-19.

Μάλιστα για την ομάδα του Βόλου η άνοδος ήρθε… στο Παραλίμνιο, καθώς ο Απόλλων δεν κατάφερε να βρει για ακόμη ένα ματς, τέταρτο συνεχόμενο, δίχτυα, δεν ήταν γενικότερα σε καλή ημέρα και μοιραία ηττήθηκε με 0-1 από έναν αντίπαλο που έδειξε για ακόμη μία φορά την ποιότητα και την εμπειρία του ρόστερ του.

Έτσι λοιπόν οι Σερραίοι αποχαιρέτησαν το… όνειρο της κατάκτησης μιας εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων και πλέον καλούνται στα δύο τελευταία ματς να δώσουν ότι καλύτερο έχουν και να εξασφαλίσουν την 3η θέση τουλάχιστον με τους καλύτερους δυνατούς συντελεστές, γιατί θυμίζουμε πως υπό προϋποθέσεις μπορεί να φέρει και αυτή άνοδο! Έτσι ο αγώνας της επόμενης Κυριακής στην Λευκάδα είναι ένας ακόμη «τελικός»!

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο serressport

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης(67΄ λ.τ Σαββίδης), Πολυζωίδης, Μερεσιώτης (66΄ Τσομαχασβίλι), Λαβιδάς, Τάκας, Τριανταφύλλου, Μεταλλίδης (59΄ Δέντσας), Μουτεσίδης, Λιάρας, Τάντιτς (46΄ Ρούμπος), Γαϊδαρτζής

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Καμπαγέρο, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος (79΄ Πιαστόπουλος), Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (90΄Ντόσης), Πέντα, Μάντζης (90+2΄ Ζέρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected