Κατηγορίες
Football League

Μια χρονιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Δημήτρη Μάνου!

Την Κυριακή (27/5), ο Δημήτρης Μάνος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ, κατακτώντας το Πρωτάθλημα στη Football League και την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει το Sportime.gr, ο Έλληνας επιθετικός «εξαργύρωσε» μία εκπληκτική σεζόν σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και έχει λάβει, ήδη, κλήση από τον Πέδρο Μαρτίνς εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουνίου.

Ο Μάνος πέτυχε 27 γκολ και έδωσε 10 ασίστ, σε 26 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Με ύψος 1,79μ., διακρίνεται για την ταχύτητά του, ενώ στην τρέχουσα σεζόν έδειξε αισθητή βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων και δεν αναδείχθηκε τυχαία σε πρώτο σκόρερ της Football League. Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής (27/5), πέτυχε τρία γκολ (11′, 25′, 68′) στην επιβλητική νίκη του ΟΦΗ επί της Σπάρτης με 5-0, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα της Κρήτης.

Ο 24χρονος (16/9/1994) κυνηγός μπορεί να παίξει τόσο ως «φουνταριστός» όσο και ως περιφερειακός κυνηγός και το αρχικό πλάνο του Μαρτίνς με τη διοίκηση του Ολυμπιακού τον προορίζει για συμπληρωματική λύση στην επίθεση εν όψει της νέας σεζόν. Από τον ίδιο εξαρτάται, λοιπόν, να συνεχίσει τις «υψηλές πτήσεις» και να κερδίσει το επόμενο στοίχημα που ακούει στο όνομα Ολυμπιακός.

Η πρόκληση για την καριέρα του είναι τεράστια και καλείται να την αντιμετωπίσει, δικαιώνοντας τους «ερυθρόλευκους» για την επιλογή της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected