Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άρης vs Μπενφίκα – Βασικός ο Σωκράτης Διούδης

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Άρης του Μάκη Κατσαβάκη δεν βρήκε τον… δρόμο προς τα δίχτυα, οι πιτσιρικάδες της Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητά τους και κέρδισαν 1-0.

Οι “κίτρινοι” μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 2′ το σουτ του Καπετάνου πέρασε άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Καζναφέρης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πουλίδο αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά, όμως αστόχησε από πολύ καλό σημείο.

Η Μπενφίκα έβγαζε ταχύτατες αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ο Ντουάρτε σούταρε, όμως μπλόκαρε ο πολύ καλός και σήμερα Σωκράτης Διούδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρόσα πέρασε στο παιχνίδι και στο 51′ χρίστηκε σκόρερ. Ο Ζοάο έκλεψε τη μπάλα, βγήκε τετ-α-τετ με τον Διούδη, “έσπασε” τη μπάλα στον Ρόσα που σκόραρε σε κενή εστία.

Από ‘κει και πέρα έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ιδιαίτερες ευκαιρίες, εκτός από την… σημαντικότερη του Άρη που ήρθε στο 93’! Ο Σουνάς μετά από ωραία προσπάθεια έκανε το σουτ από διαγώνια θέση, ωστόσο η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Άρης : Διούδης, Γιαννίτσης (46′ Σουνάς), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (59′ Αγγελούδης), Καπετάνος (64′ Αγκάνθο), Γκέσιος (81′ Κανούλας), Παπαστεριανός (70′ Νταμαρλής), Πουλίδο (70′ Οικονομόπουλος), Μαργαρίτης, Κοέλιο (82′ Αντωνιάδης).

Μπενφίκα : Λόπεζ, Καρόλε, Πιμέντα, Ντουάρτε (69′ Κορέα), Καρντόζο, Αραούχο, Μάριο, Μβόμ, Ασκόε (79′ Καφού), Σίντνει, Καβαλιέρο (46′ Ρόσα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected