Κατηγορίες
Γενικά

Ζάκυνθος – Δείτε το βίντεο με Καλαμαριά και τις προσπάθειες των Παπαστεργίου και Πετράκου

Ειδησεογραφία

Δυσάρεστα είναι τα νέα από τον τραυματισμό του Γιάννη Βυθούλκα στο “στρατόπεδο” του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Ο Ζακυνθινός επιθετικός από το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (11/11) στο οποίο είχε σκοράρει το μοναδικό τέρμα της ομάδας του, πονούσε στα πλευρά από χτύπημα σε κάποια φάση και μάλιστα έγινε αλλαγή λόγω έντονων ενοχλήσεων. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε δύο φορές σε ακτινογραφία και μάλιστα από διαφορετικές γωνίες, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν “καθαρά” χωρίς ευρήματα.

Ο Βυθούλκας επιχειρούσε κάθε τρεις και λίγο να τρέξει, όμως πονούσε έντονα και εγκατέλειπε την προσπάθεια. Χθες λοιπόν αποφάσισε να υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία η οποία έδειξε κάταγμα σε δύο πλευρά, με το θεράποντα ιατρό να του συνιστά το λιγότερο ένα μήνα εκτός κάθε αθλητικής δραστηριότητας.

Ο τραυματισμός του Βυθούλκα ήρθε να προστεθεί σε αυτόν του Ψάρρη ο οποίος είναι εκτός εδώ και αρκετές εβδομάδες με πρόβλημα στο γόνατο, αλλά και των τόσων άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα. Από εκεί και πέρα, κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς με την Κασσιώπη από το οποίο η Ζάκυνθος επιζητά μόνο τους βαθμούς της νίκης.

*ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected