Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-1

Την πιο σημαντική νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, επικρατώντας για δεύτερη φορά φέτος (είχε πάρει την πρόκριση και πάλι εκτός έδρας για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου) την ΑΕΠ Βέροιας στη Ράχη και έφτασε τους 16 βαθμούς.

Η ομάδα του Χρήστου Μανσούρ, παίζοντας «κλειστά» και με αντεπιθέσεις κατάφερε να κρατήσει τους «κυανοκίτρινους» στο μηδέν, με τους γηπεδούχους να έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Κατσιγιαννόπουλο, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Το γκολ για τον Μέγα Αλέξανδρο πέτυχε στο 39’ ο Παναγιώτης Κίτσας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαμιχαήλ, σε ένα πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν την κατοχή, χωρίς όμως να υπάρχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για καμία από τις δύο ομάδες.

Το γκολ αυτό αφύπνισε προσωρινά τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ένα καλό πεντάλεπτο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όταν είχαν και τη σημαντική ευκαιρία που αναφέραμε παραπάνω.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τάσος Ανθυμιάδης ρίσκαρε περισσότερο κάνοντας και τις 3 αλλαγές μέχρι το 65, δίνοντας περισσότερο επιθετικό χαρακτήρα στην ενδεκάδα της ομάδας του. Εκτός από δύο περιπτώσεις που θα τις χαρακτηρίζαμε «υποψία» ευκαρίας, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Χατζημιχαήλ.

Έτσι, με τη νίκη αυτή ο Μέγας Αλέξανδρος παίρνει μια μεγάλη…ανάσα στην προσπάθεια που κάνει φέτος για να παραμείνει την κατηγορία και σίγουρα η επιτυχία αυτή δίνει άλλο…αέρα για τη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι έχουν 19 βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως φέτος η ομάδα όταν έχει καλή απόδοση, δεν καταφέρνει να πάρει τα παιχνίδια, ενώ αντίθετα όταν δεν αγωνίζεται καλά, με κάποιο τρόπο παίρνει το «ροζ φύλλο» αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Κατσιγιαννόπουλος (66’ Γαλάνης), Σιδηρόπουλος, Κουτζημπασόπουλος, Πίκος (52’ Σερασκέρης). Τζιβάρας Δ., Ζυγουλιάνος, Κιατικίδης, Δημούλτσης, Ιωαννίδης, Λάμπρου (64’ Σιούτης).

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Χατζημιχαήλ, Μαγγανάρης, Αθανασιάδης Η.,Μηνούδης Χ., Παντριάς, Αθανασιάδης Σ. (72’ Καραντουλαμάς), Μηνούδης Κ., Παπαμιχαήλ, Σαλτουρίδης, Παπαδόπουλος, Κίτσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected