Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Τέλος πέντε, ακολουθούν κι άλλοι!

kastoria_610x400Παρελθόν από τους «γουναράδες» οι Ρεντίνας, Ράπο, Κεραμιδάς, Μιχιτσόπουλος και Χρήστου. Δηλώσεις Κώστα Κορμαρή.

Μετά τον Γιώργο Σαββίδη (αποχώρησε οικειοθελώς), ακόμα έξι παίκτες είδαν την πόρτα της εξόδου στους Καστοριανούς, με τη σύμφωνη γνώμη διοίκησης και τεχνικού τιμ, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση του Κώστα Κορμαρή για… αποσυμφόρηση του μεγάλου ρόστερ.

Συγκεκριμένα, παρελθόν για τους «γουναράδες» αποτελούν ο επιθετικός Μανόλης Ρεντίνας, ο Αλβανός μέσος Νικολίν Ράπο, ο νεαρός μέσος Δημήτρης Μιχιτσόπουλος, ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Χρήστου και ο νεαρός μέσος Δημήτρης Κεραμιδάς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλα «διαζύγια».

Κορμαρής: Για νίκη ψυχολογίας με Θεσπρωτό

Εξάλλου, ο τεχνικός της Καστοριάς με δηλώσεις του ανέφερε: «Το παιχνίδι με το Θεσπρωτό είναι δύσκολο και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τη νίκη ψυχολογίας, μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Φιλιππιάδα και Καμπανιακό. Είχαμε καλή εικόνα στο φιλικό με τον Άρη, αλλά χρειαζόμαστε πολλή δουλειά και επιμονή, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα είμαι η «ασπίδα» των παικτών, για να βγάλουν τον πραγματικό εαυτό τους». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ακριτική ομάδα, καθώς και ο αμυντικός Χρήστος Παναγιωτίδης επιστρέφει από τιμωρία.

*Mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected