Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας 4-2

Ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι, με εντυπωσιακά γκολ παρακολούθησαν οι 50-60 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου. Ο Αχιλλέας Νάουσας δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε της ουραγού Νέας Γενεάς Νικομήδειας με 4-2, κάνοντας την ανατροπή μάλιστα μετά το 1-2 του 52ου λεπτού. Για τους φιλοξενούμενους, ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος έκανε απίστευτα πράγματα, καθώς τα δύο τέρματα που πέτυχε ήταν εντυπωσιακής ομορφιάς και εξαιρετικής δυσκολίας!

Με το καλημέρα μάλιστα το σύνολο του κ. Τουρατζίδη κατάφερε να μπει…οδηγός στο ματς, με ένα γκολ από το…σπίτι του Κώστα Παπαδόπουλου! Ο πρώτος σκόρερ της Νέας Γενεάς στο πρωτάθλημα είδε τον Καζεπίδη να είναι στο ύψος του πέναλτι και με ψιλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο του γηπέδου “κρέμασε” τον νεαρό πορτιέρο και έβαλε από πολύ νωρίς τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι “πάγωσαν” από την αναπάντεχη εξέλιξη και προσπάθησαν από το επόμενο κιόλας λεπτό να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάτσος είχε μία καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, ενώ και ο Κακούδης στο 21′ δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ καλό σήμερα Καμπάσι. Η ισοφάριση ήρθε τελικά με τον Παύλο Τσάλμα στο 29′, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρο της Νέας Γενεάς και έφερε το ματς στα ίσια λίγο πριν το μισάωρο του αγώνα. Μέχρι την ανάπαυλα, οι “κυανόλευκοι” είχαν τις προϋποθέσεις για να περάσουν μπροστά στο σκορ, όμως και πάλι ο Καμπάσι δήλωσε “παρόν” όποτε χρειάστηκε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να βάζει και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ με ένα ακόμη εντυπωσιακό γκολ από πολύ πλάγια, σημαδεύοντας το απέναντι “Γ” της εστίας του Καζεπίδη. Οι φιλοξενούμενοι όμως πανηγύρισαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα καθώς ο Λάζαρος Παπαπέσιος, στην αμέσως επόμενη φάση, με το…στήθος ισοφάρισε για την ομάδα του, μετά το ωραίο γέμισμα του Γιάτσου από δεξιά.

Η γρήγορη αντίδραση των “κυανολεύκων” βοήθησε σημαντικά στην ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι πήραν τα ηνία του αγώνα και με διαρκείς επιθετικές πρωτοβουλίες κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο 71′ με τον Χριστόφορο Γιάτσο, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του. Το…κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο…μόνιμος σκόρερ των τελευταίων αγωνιστικών για τον Αχιλλέα, Παναγιώτης Ντάτσης, ο οποίος στο 79′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Γιαγιτζόγλου.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Καζεπίδης, Μήτσικας, Τσιάκος (80′ Κεφαλούδης), Θεοδοσιάδης, Παπαπέσιος (78′ Σαμαράς), Τουμαράς, Γιάτσος, Σύγγας, Ντάτσης, Κακούδης (75′ Σακελλάρης)

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Καμπάσι, Σιδηρόπουλος, Λίτσι (43′ Μπουτογλίδης), Πασχαλίδης, Φιλιππίδης, Παπαδόπουλος (76′ Σαχπατζίδης), Τουρατζίδης, Μπακιρτζής, Τσιφλίδης, Καραούσογλου, Κωνσταντάκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected