Κατηγορίες
Super League 1

ΟΦΗ – ΑΕΛ Καλλονής 3-1

a954d3359b741fccf4457feac541475f_LΜε τον Παπάζογλου απόλυτο πρωταγωνιστή, ο ΟΦΗ ανέτρεψε το προβάδισμα που πήρε η Καλλονή με τον Λεοζίνιο κι επικράτησε 3-1 χάρη στις δυο κεφαλιές του υψηλόσωμου φορ και στο γκολ του Μακουκούλα.

Συνέχεια στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις ήθελε να δώσει ο ΟΦΗ απέναντι στην Καλλονή και το κατάφερε, μετά το πρώτο 25λεπτο του ματς στο «Γεντί Κουλέ». Με την ομάδα της Λέσβου εμφανίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα οι δυο πρώην, Μανούσος και Λεοζίνιο, με τον δεύτερο να… πληγώνει τους Κρητικούς καθώς στο 32′ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, όμως, από αυτό το σημείο κι έπειτα… πήρε τ’ όπλο του ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο σέντερ φορ των Κρητικών στο 34′ σημάδεψε το δοκάρι του Χογκ, ωστόσο έξι λεπτά αργότερα με ωραία κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα κι έβαλε φωτιά στο «Γεντί Κουλέ». Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από σέντρα του Μιλιάζες ο Παπάζογλου νίκησε ξανά όλο τον κόσμο στον αέρα και έβαλε τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ, με την Καλλονή πλέον να μην μπορεί να αντιδράσει και τους Κρητικούς να ελέγχουν το ματς.

Στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Αρίζα Μακουκούλα με ένα πολύ όμορφο γκολ στο 88′ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα για τη δεύτερη σερί νίκη του ΟΦΗ, η οποία τον έφερε στους 15 βαθμούς, αρκετά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια ώρα, η Καλλονή είδε να τερματίζεται το καλό σερί της, και πλέον έχει μπροστά της τον δύσκολο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στον οποίο θα είναι… τυπικά γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ.

ΟΦΗ : Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης (85′ Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Όγιος (74′ Μονιάκης), Παπάζογλου (90+1′ Κυζιρίδης).

ΑΕΛ Καλλονής : Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Μανούσος (72′ Γάλας), Καζάκης (72′ Περόνε).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected