Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Ατρόμητος Διαβατού 3-0

e 024Με το επιβλητικό 3-0 και έχοντας σε εξαιρετική μέρα όλους σχεδόν τους παίκτες της, η ΑΕ Χαρίεσσας επικράτησε του Ατρόμητου Διαβατού και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην 8η θέση έχοντας ως συγκομιδή 23 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά οι “κυανόλευκοι” έμειναν τέσσερις βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση (32 ο Αχιλλέας Νάουσας έναντι 28 του Ατρομήτου), ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων που ακολουθεί έχει 25.

Το Imathia Sports News βρέθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο της Χαρίεσσας και κατέγραψε το ρεπορτάζ της αναμέτρησης. Ο κόσμος λιγοστός για τον σημερινό αγώνα και δεν ξεπερνούσαν τους 60 αυτοί που παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της ΑΕΧ για τον πρώτο γύρο.

Οι επιλογές από τον πάγκο

Οι δύο προπονητές προέβησαν στην δικές του κινήσεις στη…σκακιέρα του αγώνα, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων Μάκη Γιαννόπουλο να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις. Στο αρχικό σχήμα επιλέχθηκαν οι Κωστογλίδης, Πελεκίδης και Καλούδης, με τους Συμεωνίδη, Ηλιάδη και Λιλιόπουλο να παραμένουν στον πάγκο. Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Χαλκιάς χρησιμοποίησε τον Βασίλη Φωτιάδη και πάλι βασικό, κρατώντας τον Σιδηρόπουλο στον πάγκο. Κριτήριο για τον προπονητή των “κιτρινόμαυρων” η εξουδετέρωση του Μάκη Σπανού, κάτι που τελικά αποδείχτηκε το “κλειδί” της αναμέτρησης καθώς ο έμπειρος επιθετικός των “κυανολεύκων” κινήθησε σε…ρηχά νερά.

Που κρίθηκε η αναμέτρηση

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή πως ήθελαν περισσότερο τους τρεις βαθμούς. Ο Βασίλης Καρασαρίδης βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και το απέδειξε και σήμερα, πετυχαίνοντας τρία γκολ, που θα μπορούσε να είναι…καρέ αλλά ο Μουχτάρης είχε διαφορετική άποψη στην εκτέλεση του πέναλτι. Οι κινήσεις από τον πάγκο για τον Μάκη Γιαννόπουλο δεν βοήθησαν ουσιαστικά και η σωστή διαχείριση του αγώνα για τους γηπεδούχους, απέφεραν το τρίποντο και το εμφατικό 3-0. Όπως αναφέραμε και στην αρχή του ρεπορτάζ, η πολύ καλή εμφάνιση όλων των παικτών που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Χαλκιάς και η μέτρια αντίστοιχα των παικτών-“κλειδιά” για τον Ατρόμητο, αποτέλεσε και τον πιο σημαντικό παράγοντα για την εξέλιξη της σημερινής αναμέτρησης.

Λεπτό προς λεπτό

6′ Εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Καρασαρίδη από καλή θέση, η μπάλα άουτ.

9′ Εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Καρασαρίδη, ο Παγγούρας προ του Φωτιάδη διώχνει μακριά.

10′ Στην επόμενη φάση, ο Φωτιάδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι, πάσα στον Ιωαννίδη στο ύψος του πέναλτι, σουτ του τελευταίου μπλοκάρει ο Μουχτάρης.

13′ Ο Στογιάννης κλέβει τη μπάλα στον άξονα, πασάρει στον Δημήτρη Καρασαρίδη, αυτός προτιμά να σουτάρει αντί να πασάρει δίπλα στον αμαρκάριστο αδερφό του, η μπάλα μακριά άουτ.

19′ Διπλή προσπάθεια του Κελεσίδη από το ύψος της περιοχής, σουτ με δύναμη η μπάλα άουτ.

22′ Εκτέλεση φάουλ του Παγγούρα, η μπάλα μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αντιφάκου.

30′ Γύρισμα του Καλούδη στον Σπανό, αδύναμο σουτ του τελευταίου μπλοκάρει ο Αντιφάκος.

39′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Κελεσίδη, κεφαλιά του Στογιάννη, η μπάλα καταλήγει στον Βασίλη Καρασαρίδη και αυτός με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

51′ ΓΚΟΛ! Κλέψιμο του Στογιάννη στον άξονα, ασίστ στον Βασίλη Καρασαρίδη και αυτός με πλασέ θα νικήσει για δεύτερη φορά τον Μουχτάρη (2-0)

57′ Σουτ του Δημήτρη Καρασαρίδη, στα χέρια του Μουχτάρη.

65′ Γύρισμα του Παγγούρα προς τα πίσω, ο Μουχτάρης κάνει έξοδο στο ύψος της περιοχής, ο Βασίλης Καρασαρίδης θα μπει στη φάση, το πλασέ όμως που επιχειρεί περνά άουτ.

68′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Φωτιάδη στον Βασίλη Καρασαρίδη, σουτ στην κίνηση του τελευταίου και 3-0 για την ΑΕΧ!

71′ Ο Ιωαννίδης μπαίνει στην περιοχή και πέφτει στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Παγγούρα. Ο διαιτητής κ. Βρέσκας δείχνει το σημείο του πέναλτι, ο Βασίλης Καρασαρίδης όμως δεν θα νικηθεί αρχικά από τον Μουχτάρη, που αποκρούει και στην επαναφορά ο επιθετικός των γηπεδούχων στέλνει τη μπάλα άουτ.

77′ Εκτέλεση φάουλ του Σπανού, κεφαλιά του Ποζιάδη, η μπάλα καταλήγει στον Παυλίδη, σουτ του τελευταίου η μπάλα άουτ.

90′ Σέντρα του Σιδηρόπουλου με αποδέκτη τον νεοεισελθόντα Χρυσαφίδη, σουτ του νεαρού η μπάλα άουτ.

90+2′ Σέντρα του Ποζιάδη, σουτ του Ρόκκο μπλοκάρει ο Αντιφάκος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μαλούτα και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Ιωαννίδης, Τσίπης, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Στογιάννης, Φωτιάδης (67′ Σιδηρόπουλος), Καρασαρίδης Β. (80′ Χρυσαφίδης), Καρασαρίδης Δ. (70′ Τόσκα), Κελεσίδης.

Ατρόμητου Διαβατού : Μουχτάρης, Ρόκκο, Φαρμάκης, Τζίμος (56′ Παυλίδης), Παγγούρας, Ασλάνογλου, Κωστογλίδης, Πελεκίδης (59′ Ηλιάδης), Ποζιάδης, Σπανός, Καλούδης (37′ Συμεωνίδης)

*Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του διαιτητή της συνάντησης κ. Βρέσκα εξέφρασε τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Ατρομήτου, κ. . Ο ρέφερι της συνάντησης μάλιστα τον απέβαλε στο δεύτερο μέρος, κάτι που όπως πληροφορηθήκαμε καταγράφηκε στο φύλλο αγώνος.

Για το Imathia Sports News, Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected