Κατηγορίες
Football League

Football League – Το σημερινό μενού

68a4cc866b20f5210dbad34138c7630d_LΜε σπουδαία παιχνίδια συνεχίζεται η 14η αγωνιστική της Football League σε βορρά και νότο, με τις υπόλοιπες ομάδες που δεν αγωνίστηκαν το Σαββάτο να ρίχνονται στην «μάχη» για τον πρώτο αγώνα του 2014.

Στον βόρειο όμιλο υπάρχουν πέντε δυνατά παιχνίδια με τον Ηρακλή να υποδέχεται την Καβάλα και την Ζάκυνθο να φιλοξενεί την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η Δόξα Δράμας κατηφορίζει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει την Νίκη, ενώ ο τελευταίος στην βαθμολογία Βατανιακός θα παίξει με τον Τύρναβο εντός έδρας. Ο Πιερικός θα ταξιδέψει στην Καλαμαριά όπου θα «συγκρουστεί» με τον Απόλλωνα 1926. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 15:00 και η αγωνιστική θα κλείσει με τον αγώνα της Δευτέρας (06/01) ανάμεσα στην πρωτοπόρο Κέρκυρα και την γηπεδούχο Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Στην αντίπερα όχθη και τον νότιο όμιλο η αγωνιστική κλείνει με τα  τρία παιχνίδια της Κυριακής, όπου ο Φωστήρας υποδέχεται την Επισκοπή, ο Παναιγιάλειος αντιμετωπίζει τον Αχαρναϊκό στο Αίγιο και ο Βύζας Μεγάρων ταξιδεύει στον Πύργο για να παίξει με τον Πανηλειακό. Η έναρξη όλων των αγώνων έχει οριστεί για τις 15:00.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected