Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Σημαντικά…ζητήματα στο Αγρίνιο

9392b231f2572ffe315fbaf96ed57f4c_LΟ Παναιτωλικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης (17:15, Onsports/Novasports 7) σε ένα… remake των περσινών ντέρμπι ανόδου στη Super League.

Οι Αγρινιώτες είναι σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση από την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ωστόσο το ματς του Αγρινίου δίνει σε αμφότερες τις ομάδες την ευκαιρία να φτάσουν πιο κοντά στον στόχο τους. Ο Παναιτωλικός μετά την ήττα στα Γιάννινα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, με όπλο την απόρθητη φέτος έδρα του, την ώρα που στον Απόλλωνα ευελπιστούν να δώσουν συνέχεια στο καλό σερί μετά τη νίκη επί της Ξάνθης

Με Μπούντιμιρ και Θεοδωρίδη

Ο Μάκης Χάβος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Θεοδωρίδη, ο οποίος δεν είχε κάτι σοβαρά από τον τραυματισμό στο ματς με τον ΠΑΣ και είναι κανονικά στην αποστολή. Ο Μάριο Μπούντιμιρ επιστρέφει με τη σειρά του στην αποστολή του Παναιτωλικού, ενώ εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Σίλβα Τζούνιορ, αλλά και ο Μύγας. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (15/02), ο τεχνικός των «καναρινιών» ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Κυριακής (16/02).

Η αποστολή: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Νταλμά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Καλί, Μαρτίνες, Θεοδωρίδης, Κούσας, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Στεφανάκος, Ράφαελ.

Εκτός ο Παπαζαχαρίας

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει αφήσει πίσω της τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ κι ο Λόρι Σάντσεζ στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση στον αγώνα του Αγρινίου. Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Απόλλων Σμύρνης θα πάει με αρκετές απουσίες, όπως αυτή του Φαρινόλα λόγω τιμωρίας και αυτές των Σόουζα, Διαμάντη λόγω τραυματισμού, αλλά και χωρίς τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία, όπως αποφάσισε ο έμπειρος τεχνικός. Αντίθετα, επιστρέφουν στην αποστολή ποδοσφαιριστές που πήραν «ανάσες», όπως οι Πετρόπουλος και Τζόρβας.

Η αποστολή του Απόλλωνα συντελείται από τους: Τζόρβα, Γκόμεζ, Χατζηζήση, Αργυρόπουλο, Κανακούδη, Παντελιάδη, Δεληζήση, Άλβαρεζ, Σόντερμπεργκ, Κόρμπο, Τσοκάνη, Μίνγκα, Τσιλιγκίρη, Γκουέλα, Άμπροουζ, Λουσέρο, Κουκ, Πετρόπουλο, Μπάρκογλου και Ντάλμπεργκ

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected