Super League 1

Super League – Να…γιάνει τις πληγές του!

50b000d7062ea31fdc68e39c2951d75a_LΟ Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Βικελίδης» με μοναδικό στόχο τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή του.

Εν μέσω διοικητικών αναταραχών ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες του καλούνται να μείνουν ανεπηρέαστοι και να συγκεντρωθούν στο προσεχές ματς με τον ΟΦΗ, που μετά και την ήττα από τον Πλατανιά στα Περιβόλι είναι «ζωής και θανάτου». Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς και αναζητούν εναγωνίως το τρίποντο που θα αναπτερώσει κάπως τις ελπίδες τους για παραμονή.

Ωστόσο, το έργο των Θεσσαλονικέων γίνεται ακόμη δυσκολότερο απέναντι στους Κρητικούς, καθώς ο Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει και τρεις απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων από το ματς της 27ης αγωνιστικής βρίσκονται οι τραυματίες Αγκάνθο, Πουλίδο και Καμινιώτης που δεν κατάφεραν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς ούτε την Παρασκευή (28/2).

Έτσι, αναλυτικά στη διάθεση του Παπαδόπουλου τέθηκαν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές:Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γουναρίδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας, Τσουμάνης.

Μέσα στο πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο Σα Πίντο είδε με ανακούφιση τουλάχιστον έναν από τους «πονοκεφάλους» του να σταματάει. Συγκεκριμένα, ο Παπάζογλου, αν και φαινόταν πως δύσκολα θα προλάβει το ματς με τους «κίτρινους» εντούτοις κατάφερε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του, χωρίς όμως ακόμη να είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμειναν ο Σίσιτς, που ταλαιπωρείται από ίωση, οι Μπούρμπος, Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος που είναι τραυματίες, ο Μονιάκης λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, καθώς και οι Βερόν, Φαζός και Γιαγκιόζης.

Έτσι, στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Αγριμάκης, Φερνάντεζ, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Δαμιανάκης, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Ντουντού, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ροβίθης, Περογαμβράκης, Ζε, Κυζιρίδης και Νούνιες.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected