Football League

Άρης : “Δεν θέλουμε να πέσει η ομάδα στη Γ Εθνική”

6e21f04afaa8c14ba0e6ab701e334566_LΓια τα πολλά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Άρης μίλησε ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

Σε αναλυτική συνέντευξη που έδωσε στον Arena fm, ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ αναφέρθηκε στην πρόθεση όλων των ομάδων να μη ρίξουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στεφανίδη:

Για τα παράπονα που υπάρχουν προς την νέα διοίκηση, αλλά και τις κινήσεις που γίνονται: «Καταρχήν να υπενθυμίσω σε όλους ότι εμείς κάναμε την αίτηση για να γίνουμε διοίκηση τον Φεβρουάριο, με σκοπό να μπαίναμε εκείνη την στιγμή στην ομάδα, μήπως μπορούσαμε να σώσουμε κάτι. Είναι τελείως διαφορετικά τώρα που μπήκαμε, αλλά όλο αυτό το διάστημα που δεν ήμασταν διοίκηση επεξεργαζόμασταν το σχέδιο που θα ακολουθήσουμε προκειμένου να κάνουμε την ύστατη προσπάθεια να μπορέσει ο Άρης να παραμείνει σε επαγγελματικό επίπεδο. Όλο αυτό το διάστημα που είμαστε διοίκηση προς τα έξω ακούγεται πως είμαστε απόντες και πως δεν κάνουμε τίποτα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν θέλουμε να βγαίνουμε και να λέμε οτιδήποτε, πριν να είναι ολοκληρωμένο. Έχουν γίνει αρκετά πράγματα. Ενδεικτικά μόνο να αναφέρω πως όταν χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες εφέσεις σε δικαστικές αποφάσεις το κάναμε. Παρ’ όλα αυτά βλέπαμε πως έβγαιναν πολλοί και έλεγαν ότι. κοιμούνται στην ΠΑΕ Άρης, δεν κάνουν τίποτα και άλλα τέτοια. Όταν διαπίστωσαν ότι είχαμε κάνει την έφεση για την μη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα, δεν είπε κανείς τίποτα.».

δείτε εδώ τη συνέχεια της συνέντευξης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected