Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

7288810885f79f9c7fcbdf7a25b75311_LΗ Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης με τον νικητή να φτάνει και στην κατάκτηση του τίτλου και την ισοπαλία να βολεύει τους «ροχιμπλάνκος».

Τα ψέματα τελείωσαν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς κρίνονται στο «Καμπ Νου» όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι δύο ομάδες στα τελευταία τους δύο παιχνίδια «αυτοκτονούσαν» καθώς δεν έφτασαν στη νίκη. Κάτι όμως, που κράτησε αμφότερες στο παιχνίδι του τίτλου. Οι Καταλανοί από το… πουθενά έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου και το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να φτάσουν στη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο και να σώσουν έτσι τη σεζόν.

Από την πλευρά της η Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει και το… αβαντάζ της ισοπαλίας που θα της δώσει το πρώτο της πρωτάθλημα ύστερα από το 1996.

Οι Καταλανοί θα μπορούν να υπολογίζουν ξανά στον Ζεράρ Πικέ και τον Ζόρντι Άλμπα, ενώ εκτός είναι ο Νεϊμάρ και ο Βαλντές. Από την πλευρά τους οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθούν πλήρεις.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected