Κατηγορίες
Football League

Σωκράτης Διούδης – Ποιες είναι οι σκέψεις του Ημαθιώτη πορτιέρο

imagesΟύτε…δεμένος δεν κάθεται στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Σωκράτης Διούδης. Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει πάρει την απόφαση του εδώ και καιρό. Το ίδιο βέβαια και ο Άρης, που τον έχει βγάλει… στο σφυρί με την ελπίδα στο ενδεχόμενο μεταγραφής του να υπάρχει οικονομικό όφελος και να μπουν χρήματα στα άδεια ταμεία της ΠΑΕ.

Τις μέρες που οι περισσότεροι συνάδελφοι του λιάζονται σε κάποια παραλίες της Ελλάδας, ο Διούδης προπονείται ατομικά προκειμένου να διατηρήσει την φόρμα του και ανά πάσα στιγμή, όταν μια…πόρτα ανοίξει, να είναι έτοιμος να την διαβεί. Οι εξελίξεις είναι αλήθεια ότι δεν «τρέχουν» με τον πλέον γρήγορο ρυθμό. Και αυτό δεν αποτελεί σύμμαχό του. Παρακολουθεί με αγωνία τα όποια σενάρια προκύπτουν γύρω από το όνομά του και σε καθημερινή βάση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπό του, Θεόφιλο Καρασαββίδη ο οποίος αναζητεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πελάτη του. Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν μιλάει ανοιχτά για το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Ανοίγεται μόνο στα πολύ δικά του πρόσωπα, κυρίως στην οικογένειά του που ανησυχεί και αγωνιά το ίδιο. Οι σκέψεις του Σωκράτη είναι πολλές.

Το μόνο σίγουρο ότι το μέλλον του το σκέφτεται μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης. Οπως φέρεται να λέει στο περιβάλλον του θέλει να βρει μία νέα στέγη, που θα τον «γεμίζει» και του δώσει την ευκαιρία να ανέβει σκαλοπάτια. Έχει όνειρα, φιλοδοξίες και κυρίως την θέληση. Και με τις υπάρχουσες συνθήκες στον Άρη, δεν μπορεί να τις εκπληρώσει. Θέλει να φύγει. «Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και να μην σκεφτόμουν το μέλλον μου κάπου αλλού», λέει με νόημα αλλά και πικρία.

Προτεραιότητα του 21χρονου, όμως, δεν είναι απλά να φύγει από τον Άρη. Είναι να βρει μια ομάδα που πηγαίνοντας θα ξέρει ότι θα έχει συμμετοχές και θα καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Αυτό είναι το πρώτο που κοιτάει και το πρώτο που έχει μεταφέρει στον εκπρόσωπό του. Μέχρι στιγμής έχουν ενδιαφερθεί για τον 21χρονο ομάδες από την Ισπανία, την Ιταλία, την Τουρκία, το Βέλγιο και την Αγγλία. Σύλλογοι που ρώτησαν για τον Σωκράτη, δίχως όμως να κάποιος να καταθέσει επίσημη πρόταση. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Η καθυστέρηση που παρατηρείται ναι μεν φέρνει ανησυχία στον παίκτη και την οικογένειά του, αλλά ο εκπρόσωπός του είναι πιο καθυσηχαστικός. «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε αν θέλουμε το καλύτερο για τον Σωκράτη και τον Άρη. Μέσα στον μήνα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα νεότερα. Υπάρχουν προτάσεις τις οποίες και εξετάζω» λέει ο Καρασαββίδης, δίχως βέβαια να αποκαλύψει κάτι περισσότερο για τον πελάτη του.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected