Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – “Αγρίεψαν” το βράδυ οι ομάδες!

Περίμεναν να…νυχτώσει απόψε οι ομάδες της Football League και επιδόθηκαν σε μπαράζ ανακοινώσεων και φημών όσον αφορά τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις. Αναλυτικά :

Αναγέννηση Καρδίτσας – Πολύ κοντά στον Σουλίδη!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με το Νίκο Σουλίδη βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» και είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει. Έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου με την οποία μέτρησε πέρσι 15 συμμετοχές.

Ολυμπιακός Βόλου – Ανακοινώθηκε ο Μαρτίνεθ, διαπραγματεύσεις με Ματσούκα!

0581959001405710507

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει κι επίσημα την καριέρα του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έβαλε την τελική του υπογραφή και στην συνέχεια ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους». Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε πέρσι στον Αστέρα Μαγούλας. Την ίδια ώρα, σε επαφές με το Λευτέρη Ματσούκα βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Ελληνας φορ έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Βολιώτες.

Απόλλων Σμύρνης – Επιστρέφει ο Κύργιας!

Στον Απόλλωνα Σμύρνης επιστρέφει ο Μιχάλης Κύργιας. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Άρη και φημολογείται πως έχει συμφωνήσει με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» για την επιστροφή του στην ομάδα.

Άρης – Αποχωρεί και ο Μανιάς

Συνάντηση με τον Παναγιώτη Στεφανίδη είχε πριν λίγο ο Μιχάλης Μανιάς μαζί με τον εκπρόσωπό του. Μάλιστα, όπως και στον Κύργια, του προτάθηκε να του δοθούν επιταγές όπου θα κάλυπταν το σύνολο των οφειλομένων, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε και ζήτησε να μείνει ελεύθερος, επισημαίνοντας πως δεν θέλει να ξαναπαίξει στη Football League.

Ηρακλής Ψαχνών – Υπογράφουν δύο, άλλου δύο στο στόχαστρο

αρχείο λήψης (1)

Σε δύο προσθήκες είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Ηρακλής Ψαχνών. Οι Ευβοιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου μπακ Ευθύμη Κοτίτσα και του 26χρονου αμυντικού Κώστα Στρατομήτρου (φωτ). Επιπλέον, να κλείσει όλα τα κενά στο ρόστερ άμεσα θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας της Εύβοιας και κινούνται για να αποκτήσουν τους Ραζάκ Μεντί και Ρέουμπεν Αγιάρνα. Ο πρώτος είναι Γκανέζος, 23 ετών κι έπαιζε στην Σεντ Τζορτζ. Από την άλλα ο Αγιάρνα είναι 29 χρονών, παίζει ως αμυντικός μέσος και είναι και αυτός από την Γκάνα. Τελευταία του ομάδα ήταν η Χάκεν.

ΑΕ Ερμιονίδας – Ακόμη μία μεταγραφή!

Στην Ερμιονίδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Παρασκευόπουλος. Ο 18χρονος μπακ χαφ έμεινε ελεύθερος από τον Πύρασο.

Λαμία – Οριστικό διαζύγιο με Παπαστεργίου

Παρελθόν από την Λαμία αποτελεί ο 26χρονος αμυντικός Δημήτρης Παπαστεργίου. Η ανακοίνωση : «Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ο Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τον σύλλογο αποχωρώντας από την ομάδα ως φίλος. Οι δύο πλευρές ευχήθηκαν κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους. Ο παίκτης ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League ενώ ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφεραν από την ομάδα.

Φωστήρας – Απέκτησε 18χρονο τερματοφύλακα

Στον Φωστήρα θα συνεχίσει ο Κώστας Ανδρούτσος. Ο 18χρονος πορτιέρο έπαιζε πέρσι στον Ηρακλή Ψαχνών.

*με στοιχεία από το infootball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected