Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-5

Πολύ πιο έτοιμος και με περισσότερες λύσεις ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, επικράτησε του Άρη στο Παλαιό Σκυλίτσι με 5-0. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις (τερματοφύλακας ξεκίνησε ο Δημήτρης Γιουρόπουλος!) ενώ οι φιλοξενούμενοι, που θεωρούνται εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη ΕΠΣ Πέλλας, ήρθαν στην Ημαθία με όλα τους τα “όπλα”.

Ωστόσο οι δύο προπονητές έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα και συνεχίζουν την προετοιμασία με στόχο να είναι αμφότεροι έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Για την ιστορία, σκόρερς για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Βεζυριανόπουλος (2), Πετρίδης, Δέλλιος και Σερβετάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παζαρτζικλής.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Γιουρόπουλος, Μωραϊτης Γ., Κουτσιάδης, Καρασαββίδης, Δαρδακούλης, Μανουσαρίδης, Τσέκα, Νούσιος, Μωραϊτης Δ., Νούζι, Θεοδωρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ασλαμπάλογλου, Λούγγος, Παρχαρίδης, Καρίκι και Μιμίνι.

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Λάσκα, Βοτάρης Α., Δανιηλίδης, Φανιάδης, Μπρέγκου, Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Γ., Πετρίδης, Ιωαννίδης, Βεζυριανόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι  Τσόπτσης, Δέλλιος, Βοτάρης Σ., Νάτσας, Βαμβακίδης, Κωνσταντινίδης, Κίτσας Γ., Κίτσας Π., Σερβετάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected