Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΑΟ Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου (0-0) “Ανοιχτή” η πρόκριση για την ομάδα του Παπατζίκου

abc909e99f46bfc3cb33fb23a8ff12a1_LΣε τροχιά πρόκρισης παρέμειναν τα Χανιά μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μόλις τον πρώτο τους βαθμό στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς δεν είχε πολλές καλές στιγμές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με την κορυφαία φάση να είναι για τον Ολυμπιακό Βόλου στο 37’, όταν ο Θέος βρέθηκε έξω από την περιοχή, αλλά δεν έκανε καλό σουτ και ο Σικαλιάς μπλόκαρε. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Χανιά θέλησαν να απειλήσουν και με την είσοδο των Πάγκαλου και Κρητικού να δίνουν άλλη πνοή στην ομάδα, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου είχε διαφορετική άποψη. Στο 54’ ο Πάγκαλος έκανε το σουτ, αλλά ο Κασμερίδης απέκρουσε. Στο 58’ ο Γκότοβος είχε μια καλή κεφαλιά, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» αντέδρασε σωστά. Στο 60’ οι Χανιώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γουέλκαμ από τον Γιαλούση. Ο Πάγκαλος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά και πάλι ο Κασμερίδης απέκρουσε. Κάθε φορά που οι Χανιώτες επιχειρούσαν να απειλήσουν, ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» δήλωνε παρών και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟ Χανιά : Σικαλιάς, Παπατζίκος, Γκότοβος, Παγώνης, Εσσόνο, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης, Μαρτσάκης (46’ Πάγκαλος), Οικονομόπουλος (79’ Καραλής), Νύκταρης (46’ Κρητικός), Γουέλκαμ

Ολυμπιακός Βόλου : Κασμερίδης, Ζέρης, Κεσίδης, Γιαλούσης (65’ Σκοπελίτης), Μαργαρίτης, Μακρυδημήτρης, Μαρτίνεθ, Μέζα (56’ Πινάρες), Νικολιάς (46’ Ντινόπουλος), Θέος, Διαμαντόπουλος

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected