Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Αχιλλέας Νάουσας 0-1

axileas_naousa-91111Δραματικό παιχνίδι στο Κλειδί, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους (αμφότερες έχασαν έδαφος μετά τα τελευταία αποτελέσματα) όσο και για ψυχολογικούς. Η…μπίλια έκατσε στον Αχιλλέα, που πήρε το σπουδαίο τρίποντο και πέρασε πάνω από τους σημερινούς τους αντιπάλους, που βρίσκονται πλέον στη 12η θέση. 

Η ομάδα της Νάουσας δεν φάνηκε να επηρεάζεται από τον αγώνα για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα, καθώς σήμερα επανέλαβε τις εμφανίσεις των πρώτων αγώνων στο πρωτάθλημα και δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις στα καρέ του Μυλωνά. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη είναι φανερό πως έχει έντονο επιθετικό πρόβλημα και για ακόμη ένα παιχνίδι φάνηκε η απουσία του παίκτη που θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο γεγονός αυτό προστίθεται και η τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών του Σωτήρη Παπαδόπουλου, που επηρέασε σημαντικά την ομάδα στους αγώνες που έλειψε, εκ των οποίων τρεις φορές επήλθε η ήττα διάστημα στο οποίοι οι “κυανόλευκοι” σκόραραν μόλις δύο τέρματα!

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Τάσου Μπράτση ήταν σαφώς πιο συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι και με συγκεκριμένο πλάνο, απέσπασαν το “διπλό” στο Κλειδί. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα ο Γιώργος Μυλωνάς αποσόβησε την εστία από βέβαιο κίνδυνο, ενώ και ο Ηλιάδης για τον Αχιλλέα, είπε “όχι” σε επικίνδυνες περιπτώσεις στα καρέ του.

Το φιλμ της αναμέτρησης

5′ Κάθετη πάσα του Πετικόπουλου, ο Κεχαγιάς βγήκε απέναντι από τον Ηλιάδη, το πλασέ όμως που επιχείρησε βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

9′ Κάθετη πάσα του Καραμεταξά, ο Κακούδης στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού, έξυπνο πλασέ η μπάλα στο δοκάρι.

19′ “Σπάσιμο” του Πολυζόπουλου από δεξιά, ο Κακατάτσιος έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Ηλιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

26′ Κάθετη πάσα του Σύγγα για τον Κακούδη στα αριστερά, αυτός μπήκε στην περιοχή για να νικηθεί από τον Μυλωνά που απέκρουσε σε κόρνερ.

33′ Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά για τον Αχιλλέα, ο Σακελλάρης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, νέα απόκρουση του Μυλωνά.

50′ Πολύ ωραία κίνηση του Σακελλάρη από αριστερά, πάσα στον Κακούδη ο οποίος εξ επαφής έπιασε το σουτ και ο Μυλωνάς ενστικτωδώς με τα πόδια, απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

DSC_0142

58′ Σουτ του Κιρκιλιανίδη, ο Ηλιάδης σε ετοιμότητα απομάκρυνε

64′ Εκτέλεση φάουλ του Καραλιόπουλου από τη δεξιά γωνία της περιοχής, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

75′ ΓΚΟΛ! Κάθετη πάσα με στόχο τον Χριστόφορο Γιάτσιο, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Μυλωνά και με εύστοχο πλασέ, άνοιξε το σκορ για τον Αχιλλέα (0-1).

90′ Εκτέλεση κόρνερ του Κιρκιλιανίδη, ο Χαϊκάλης κάνει το πλασέ εξ επαφής σωτήρια ο Ηλιάδης σε κόρνερ.

90+1′ Το νέο κόρνερ βρήκε τον Φιρινίδη σε πλεονεκτική θέση, η κεφαλιά όμως που επιχείρησε πέρασε άουτ.


 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μουσενίκα και Γιαγιτζόγλου

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Δημητριάδης, Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Νικολόπουλος, Πετικόπουλος, Κακατάτσιος, Καλυβιώτης, Πολυζόπουλος (75′ Φιρινίδης), Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Τσιάκος, Καραλιόπουλος, Χαρατσίδης, Σύγγας, Μπράτσης, Καραμεταξάς, Σακελλάρης (90+1’Σαμαράς Τ.),  Γιάτσιος, Κακούδης (88′ Ζιάννης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected