Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πανσερραϊκός – Άρης (2-2) Πραγματικό ντέρμπι στις Σέρρες! Για 63′ ο Παπαστεργίου

a4b3eab29aa89b255145b124465b5d14_LΣε ένα… ντέρμπι με τα όλα του, ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86′ με πέναλτι του Πόι και να μείνει όρθιος (2-2) στην έδρα του Πανσερραϊκού αλλά και πάνω από αυτόν στη βαθμολογία.

Το ματς στις Σέρρες τα είχε… όλα. Πάθος, ένταση και αρκετή δύναμη, η οποία έφερε και τις δυο αποβολές στο φινάλε, με τον Πανσερραϊκό και τον Άρη να αναδεικνύονται ισόπαλοι (2-2) για τη 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Τα «λιοντάρια» δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα που ηττήθηκε από τους Θεσσαλονικείς πριν λίγες μέρες για το Κύπελλο, κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη ως το 86′ του αγώνα, όμως, το πέναλτι που καταλογίστηκε κι εκτέλεσε εύστοχα ο Πόι, έδωσε στον Άρη τον βαθμό της ισοπαλίας. Αξιζει να σημειωθει πως και πάλι εκατοντάδες φίλοι του Άρη βρέθηκαν στις Σέρρες κι έδωσαν τον δικό τους παλμό στο ματς.

Ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς, έχοντας καλές στιγμές με Σουνά και Ατματσίδη στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, Παλιούρας, κράτησε το «μηδέν», δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο και στο 16′ όταν ο Πόι σέντραρε κι ο Ατματσίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε και κατάφερε να αντιδράσει, καθώς στο 25′ ο Μουτεσίδης βγήκε μόνος του με τον Καρατζιοβαλή και τον «κρέμασε» για την ισοφάριση (1-1). Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, αφού στο 45′ ο Σιάκκας σηκώθηκε ψηλότερα από όλους σε φάουλ του Μουτεσίδη και με κεφαλιά έκανε το 2-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν ήταν το ίδιο καλό. Τα δυνατά μαρκαρίσματα και η ένταση κυριάρχησαν κι οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Ο Άρης από ένα σημείο κι έπειτα πίεσε για την ισοάριση και στο 85′ κέρδισε πέναλτι, αλλά και την αποβολή του Κώστα Τριανταφύλλου. Ο Μάουρο Πόι ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν κι αυτοί με δέκα παίκτες το ματς λόγω αποβολής του Σουνά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Βασιλακάκης): Παλιούρας, Δ.Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Κ.Τριανταφύλλου, Παπαστεργίου (63‘ Ρούτσης), Μουτεσίδης (81‘ Καψάλης), Τάντιτς (75‘ Μπονέρης), Γαϊδαρτζής

ΑΡΗΣ (Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γκίνο (88‘ Ρένια), Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκόλιας (63‘ Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Ατματσίδης (66‘ Χιντασέλι), Σουνάς, Πόϊ, Καπνίδης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected