Κατηγορίες
Football League

Football League – Βρέθηκε λύση στον Παναιγιάλειο!

pgsΣύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Ρέλλας μετά από πολυήμερες συζητήσεις βρήκε λύση για την Αιγιώτικη ομάδα που θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα εμπλοκής του Ιωσήφ Μερτύρη στον Παναιγιάλειο αλλά ο Αντώνης Ρέλλας βρήκε λύση από Αιγιώτες και με μια σημαντική χορηγία που θα γίνει στην ομάδα. Την Τρίτη θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα για την συμφωνία που έγινε αλλά είναι δεδομένο ότι η λύση είναι οριστική. Μάλιστα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Αντώνης Ρέλλας έχει προχωρήσει και το θέμα προπονητή για την νέα περίοδο ενώ και οι παίκτες που περίμεναν όλο αυτό το διάστημα τις εξελίξεις θα παραμείνουν στον Αιγιώτικο σύλλογο. Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Μπουρλάκης, Μωυσίδης, Τζιμιγιάννης και άλλοι παίκτες όλα δείχνουν ότι θα παραμείνουν στον Παναιγιάλειο και στο νέο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Την Τρίτη θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις αλλά είναι δεδομένο ότι ο σχεδιασμός ξεκίνησε από τον Αντώνη Ρέλλα για την νέα περίοδο αφού θα παραμείνει στην προεδρία της ομάδας όπου το έργο του κρίνεται απόλυτα πετυχημένο τα τελευταία χρόνια.

sportgame.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected