Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – “Διαστημική” Σίτι, σκόρπισε την Τσέλσι! (vids)

Untitled+4Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ανώτερη και στα 90 λεπτά του αγώνα με την Τσέλσι την οποία υποχρέωσε σε ντροπιαστική ήττα με 3-0

Ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου στο “Etihad Stadium” από δυο ομάδες που έκαναν ελάχιστα λάθη στις μεταβιβάσεις τους και άπλωναν όμορφα το παιχνίδι σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Η Σίτι μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ από νωρίς, όμως ο Σέρχιο Αγκουέρο όχι μία, ούτε δυο, αλλά τέσσερις φορές (!) αστόχησε φάτσα με τον Μπέγκοβιτς!

Πότε από φάουλ ή σέντρα του Κολάφορ, πότε από κάθετη του Σίλβα, πότε στην κόντρα επίθεση, ο Αργεντινός δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα πιάνοντας το κεφάλι του μην μπορώντας να πιστέψει την… γκαντεμιά του.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 20ο λεπτό όταν ο Αζάρ ανέβηκε από τα αριστερά και έκανε τη σέντρα, όμως η κεφαλιά του Μάτιτς, που είχε προωθηθεί, πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Χαρτ.

Με την… πέμπτη

Αφού έχασε τα άχαστα, ο Σέρχιο Αγκουέρο άνοιξε τελικά το σκορ για την Μάντσεστερ Σίτι στο 32ο λεπτό μετά από όμορφη συνεργασία με τον Γιαγιά Τουρέ και… χορευτική φιγούρα του ίδιου μέσα στη μεγάλη περιοχή.

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο με τα γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected