Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Εθνικός Κλειδιού (4-2) Σαν να μην πέρασε μια μέρα! (photos+vid)

DSCN9593Εξαιρετικό ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας.

Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη, με ξεσπάσματα στην απόδοση της και μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επίθεση, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις.

Οι “κιτρινόμαυροι” φανέρωσαν αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους αλλά και σημαντικές αδυναμίες, που όπως μας τόνισε μετά το ματς ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Αβετίδης, θα προσπαθήσουν να τα μειώσουν στο ελάχιστο το επόμενο διάστημα μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο.

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι”, παρά το γεγονός πως μετρούν λιγότερες μέρες προετοιμασίας από τους σημερινούς τους αντιπάλους, είχαν τον έλεγχο του αγώνα για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να πάρουν περισσότερα από το παιχνίδι.

DSCN9607

Ωστόσο, παρά την υπεροχή του Εθνικού, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν γρήγορα “κεφάλι” στο σκορ και μάλιστα με δύο τέρματα. Την αρχή έκανε ο Χατζηγεωργίου, ο οποίος μετά το κόρνερ του Τοπαλίδη έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιμψερή ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκότση να χριστεί σκόρερ μετά το ωραίο γύρισμα του Κοτσογιαννίδη.

Τα δύο γρήγορα τέρματα δεν πτόησαν τους φιλοξενούμενους, που συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν στο 29′ να μειώσουν το σκορ χάρη στο εντυπωσιακό σόλο και τελείωμα του Καλυβιώτη.

Στο 39′ η ομάδα του Χρυσόστομου Σκεντερίδη ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Καλυβιώτη από τον Αβετίδη, φάση που κατέγραψε ο φακός του ImathiaSportsNews :

Διαμαρτυρίες είχαμε και στο 43′ σε διεκδίκηση της μπάλας από τον Περηφανόπουλο, ωστόσο ο ρέφερι κ. Καραντώνης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η ΑΕΧ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσάλμα, τέρμα που άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι και έδινε σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ακολούθησε και μία ακόμη καλή στιγμή σε δοκάρι του Τηλκερίδη.

Οι “μπλε” όμως κατάφεραν στο 57′ να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, χάρη σε τέρμα του Νίκου Κεχαγιά όμως η κούραση αλλά και η άνοδος στην απόδοση των “κιτρινόμαυρων” επέφεραν και τέταρτο τέρμα, με τον Βαλάντη Τοπαλίδη να δίνει τη χαριστική βολή στον Εθνικό.

Διαιτητής της αναμέτρησης που παρακολούθησαν ελάχιστοι φίλαθλοι ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Οβεζίκογλου, Καρολίδης, Χρυσαφίδης, Αβετίδης, Σταμάτης Α., Χατζηγεωργίου (67′ Σταμάτης Θ.), Κοτσογιαννίδης, Τσάλμας (C), Παμπουχίδης (46′ Τηλκερίδης), Γκότσης, Τοπαλίδης.

Εθνικός Κλειδιού : Σιμψερής, Σκεντερίδης, Μπακιρτζής, Δημητριάδης, Περηφανόπουλος (C), Καλυβιώτης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (55′ Κεχαγιάς Ν., Κεχαγιάς Σ. (70′ Αγγελόπουλος), Παπαγιάννης, Ρούντος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected