Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Έφτασε στις Σέρρες ο Ραμίρες!

ramires-19961Κάτοικος Σερρών είναι εδώ και λίγη ώρα ο Γκονσάλο Ραμίρες που έκανε την πρώτη του στάση στην Θεσσαλονίκη και εκεί συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Τζουζέπε Βέλα Τζούνιορ μίλησε στο metrosport.gr.

«Μου αρέσει η ιδέα και η προοπτική να αγωνιστώ στην Ελλάδα και τον Πανσερραϊκό. Είναι ένα στοίχημα για μένα. Ενα προσωπικό στοίχημα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ηρθα για να τα δώσω όλα και θεωρώ ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας. Έχω όρεξη και διάθεση για να προσφέρω και να παίξω ποδόσφαιρο», είπε, συνεχίζοντας:

«Έχω μιλήσει με τον Ματίας Ντεγκρά. Είναι φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω, ότι θα ταιριάξω με την ελληνική φιλοσοφία, ενώ ξέρω ότι έχουν παίξει πολλοί παίκτες από την πατρίδα μου εδώ στην Ελλάδα. Στην νέα μου ομάδα, μπορώ να δώσω ταχύτητα. Μου αρέσει να παίζω γρήγορο ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη μου φορά, που θα παίξω εκτός Αργεντινής, αλλά μπορώ να προσαρμοστώ. Μπορώ να αγωνιστώ τόσο ως δεξί και αριστερό χαφ, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ να παίξω εξίσου καλά και στις τρεις αυτές θέσεις».

*serresport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected