Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Απόλλων Κρύας Βρύσης (1-4) Εκπληκτική εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους

Χωρίς τίτλοΑρνητικά μηνύματα μόλις δύο εβδομάδες πριν τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έστειλε χθες ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα έστω και σε φιλικό επίπεδο από τον συνονόματό του της Κρύας Βρύσης με 4-1.

Από την άλλη όμως, το συγκρότημα του Νίκου Παπανώτα φαντάζει απόλυτα έτοιμο για τη φετινή μεγάλη πρόκληση της Γ Εθνικής και με παρόμοιες εμφανίσεις όπως η χθεσινή, μπορεί να ελπίζει σε μια αξιοπρεπέστατη πορεία.

Οι «κοκκινόμαυροι» του Απόστολου Πάππα πλήρωσαν τα τραγικά λάθη της αμυντικής τους γραμμής στις αρχές του β’ μέρους, διάστημα στο οποίο δέχτηκαν τρία γκολ σε διάστημα εννέα λεπτών και δεν ανέκαμψαν ποτέ.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, η Κρύα Βρύση πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 11’ με τον Φλαρούντζο, ο οποίος αξιοποίησε λάθος του γκολκίπερ Βασιλειάδη. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Απόστολου Πάππα πήραν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Αθανασιάδης) του Μήτσικα στο 35’.

Το πρώτο δεκάλεπτο στο β’ μέρος, όμως, έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση υπέρ του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ο οποίος σκόραρε τρία γκολ μέσα σε εννέα λεπτά. Το 1-2 έγινε με κεφαλιά του Καρυπίδη στο 48’. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπρέγκου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-3 για την ομάδα της Πέλλας, για να ακολουθήσει ένα ακόμη τέρμα μετά από στημένη φάση στο 55’ όταν ο Μισαηλίδης παραβίασε για τέταρτη φορά την εστία του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς : Βασιλειάδης, Γρηγορίου, Τσαούσης, Φοιτάς, Τζιντζής, Γιαξής, Προβατίδης, Στεφανίδης, Αθανασιάδης, Μπονέρης, Μήτσικας. Έπαιξαν και οι Πολιανίδης, Τριανταφυλλίδης, Μάντζιος, Σαμαρόπουλος, Αράπης, Κουκουλέκης, Παπαδημητρίου, Ζαννέτου, Βιλανάκης.

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Ρέις, Κίτσας, Μισαηλίδης Π., Μπρέγκου, Πετρίδης, Ίβιτς, Φλαρούντζος, Σιδηρόπουλος Π. Έπαιξαν και οι Σιδηρόπουλος Χ., Καρυπίδης, Βοτάρης, Ασλαμπάλογλου, Γκελοσάνι, Μισαηλίδης Μ., Καρακάσογλου, Τάσος, Μπάρδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected