Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (Πύρασος – Νίκη Βόλου 1-2) “Πύρρειος” νίκη με Κρεββατά

07574eb27bbbd72fe09709006080b389_LΔυσκολεύτηκε η Νίκη Βόλου στα Φάρσαλα απέναντι στον ψυχωμένο Πύρασο, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με το πολυπόθητο διπλό με 2-1.

Η πρεμιέρα έμελλε να είναι νικηφόρα για τους κυανόλευκους, που επέστρεψαν επίσημα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, μετά τη διάλυση της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League, με ένα σημαντικό διπλό. Ο Πύρασος αντίθετα δεν κατάφερε να μπει στη νέα σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα και είναι αναγκασμένος να ψάξει αλλού τους χαμένους βαθμούς. Νάκας και Κρεββατάς τα γκολ για τη Νίκη, ενώ για τον Πύρασο ισοφάρισε προσωρινά ο Κοτζαθανάσης.

Η Νίκη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21’ από μία φάση που δεν… «μύριζε» γκολ. Ο Κρεββατάς έκανε τη σκαστή κεφαλιά χωρίς δύναμη και ο Νάκας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με το κεφάλι την έσπρωξε στα δίχτυα. Προηγουμένως, οι κυανόλευκοι είχαν απειλήσει ξανά με γυριστή κεφαλιά του Κανελλόπουλου στο 9’ μετά από σέντρα του Κυπτίου που πήγε πάνω στα χέρια του Χαλάτση και στο 16’ όταν μετά από σουτ του Κρεββατά που κόντραρε, ο Κυπτίου μόνος και ανενόχλητος από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 20’ ο Πύρασος έφτασε πολύ κοντά στο 1-0, αλλά ο Κρεββατάς έδιωξε πάνω στη γραμμή. Συγκεκριμένα ύστερα από φάση διαρκείας, ο Κοντοβάς πήρε την κεφαλιά προ του Σταυράκη και βρήκε τον Στεφανή που με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία για να διώξει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή ο Κρεββατάς. Στο 34′ μετά από λάθος στο κέντρο της άμυνας της Νίκης, ο Κοντοβάς απέφυγε τον Σταυράκη κι ενώ η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα μετά το σουτ που επιχείρησε, ο Ναουμίδης έδιωξε ένα μέτρο πριν τη γραμμή και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 40′ η Νίκη ήταν αυτή που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Ο Κρεββατάς έστρωσε για τον Κανελλόπουλο κι αυτός πλάσαρε τον εξερχόμενο Χαλάτση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Νίκη έκανε το παιχνίδι της, με εξαιρετικό τον Ιβανίδη και πολύ καλούς τους επιθετικούς μέσους, Κυπτίου, Μέτσε, καθώς επίσης και τον Κανελλόπουλο που δημιούργησε πολλά προβλήματα. Στην επανάληψη, οι “κυανόλευκοι” ήταν ξεκομμένοι στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα ο Πύρασος να κερδίσει μέτρα, να φθάσει στην ισοφάριση και να χάσει τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί, ενώ οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη δεν ήταν το ίδιο καλοί.

Στο 53′ ο Κρεββατάς βγήκε τετ α τετ με τον Χαλάτση, αλλά ο τερματοφύλακας του Πυράσου απέκρουσε με τα πόδια. Τρία λεπτά μετά ο Κοντοβάς έκανε το σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και η μπάλα έφυγε ένα μέτρο δίπλα από την εστία του Σταυράκη. Οι τυπικά γηπεδούχοι τελικά ισοφάρισαν στο 58′. Ο Μαλακασιώτης έκανε τη σέντρα και παρενεβλήθη ανάμεσα από τους αμυντικούς ο Κοτζαθανάσης γράφοντας με προβολή το 1-1. Αμέσως μετά το γκολ επικράτησε αναστάτωση και υπήρξε αντίδραση από την πλευρά των φιλοξενουμένων φιλάθλων, αφού ο προπονητής του Πυράσου Ξηρόφωτος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να σταματήσει τη σέντρα της Νίκης Βόλου, επειδή οι παίκτες του πανηγύριζαν. Στο 61′ ο Πύρασος έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή. Ο Κοντοβάς γύρισε πολύ ωραία το σώμα του και ελευθερώθηκε αλλά το σουτ του από το ύψος του πέναλτι πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η λύτρωση για τη Νίκη ήρθε στο 80′ σε μια ανύποπτη φάση. Ο Χαλάτσης έκανε το λάθος και έστειλε την μπάλα πάνω στον Κανελλόπουλο, αυτός έδωσε στον Κρεββατά, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2 από κοντά, γκολ που έμελλε να χαρίσει το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του. Ο Σκόρερ έτρεξε προς την κερκίδα όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της Νίκης. Δύο λεπτά πριν τη λήξη της κανοονικής περιόδου, η Νίκη είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-3, αλλά ο Χαλάτσης σε αυτή την περίπτωση αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε εγκαίρως προ του Κανελλόπουλου, κάθετη μπαλιά του Ιβανίδη.

Συνθέσεις

ΠΥΡΑΣΟΣ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Κουρτέλης (27′ Δημητριάδης), Μπόρας (75′ λ.τρ. Πλασταράς), Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μαλακασιώτης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Κοντοβάς, Αναστασίου (75′ λ.τρ. Καρακώστας)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Σταυράκης, Κοτίτσας (18′ λ.τρ. Βέργος), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Νάκας (85′ Μπαλαράμπε), Μέτσε (64′ Ελευθεριάδης), Κανελλόπουλος, Κυπτίου, Κρεββατάς.

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected