Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη Βόλου – Νέο σοκ από την απόφαση της ΕΠΟ!

2516dc98ee38b9efbbf5a0e2548c8bf5_LΑπό το κακό στο χειρότερο πάει εξωαγωνιστικά η σεζόν για τη Νίκη Βόλου! Με σημερινή της απόφαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμωρεί την κυανόλευκη ομάδα με μηδενισμό στον αγώνα με τον Πιερικό και αφαίρεση 2 βαθμών από την τρέχουσα σεζόν, 2 βαθμών από του χρόνου και πρόστιμο 500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν τον αγώνα με τον Πιερικό που είχε διεξαχθεί στη Χάλκη, στη συνάντηση με την αστυνομία για τα μέτρα τάξης αναφέρθηκε ότι το γήπεδο δεν έχει άδεια τέλεσης αγώνων. Οι άνθρωποι της Νίκης και τοιυ Πιερικού επικοινώνησαν με την ΕΠΟ και ο υπεύθυνος της Ομοσπονδίας ανέφερε πως θα γίνει κανονικά η αναμέτρηση στη Χάλκη, ενώ είχαν πέσει και προτάσεις για άλλα γήπεδα όπως το Πανθεσσαλικό ή το Αλκαζάρ. Ο Πιερικός πριν τη σέντρα έκανε ένσταση, την υποστήριξε και την κέρδισε, με τη Νίκη Βόλου να έχει μεγάλη ζημιά αφού από αυτή την αναμέτρηση χάνει 5 βαθμούς. Το πρόστιμο και το -2 για τη νέα σεζόν είναι το λιγότερο…

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρει:

Δέχεται την ένσταση του σωματείου Πιερικός. Επιβάλλει στο σωματείο Νίκη Βόλου τις ακόλουθες πειθαρχικές κυρώσεις: α) απώλεια του αγώνα, β) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και δ) χρηματική ποινή πεντακοσίων (500,00) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Νίκη Βόλου-Πιερικός της 11/10/2015).

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected