Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Το γήπεδο του Μαρτίνου δεν έχει άδεια αλλά δεν θα κάνουμε ένσταση!”

f653c2dbd5518df395c569a588968e72_LΜε τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου τα έβαλε ο Στέλιος Βούλγαρης μιλώντας σήμερα στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου.

Η πρώτη του ατάκα ήταν χαρακτηριστική: “Στο ματς που κερδίσαμε με τη Φιλιππιάδα, στο δεύτερο ημίχρονο πόνεσαν τα μάτια μου. Χθες ένα ημίχρονο και μετά τίποτα. Θα αγριέψουν λίγο τα πράγματα γιατί μέχρι τώρα, οι παίκτες είχαν ό,τι θέλαν. Στο Μαρτίνο πήγαμε με διανυκτέρευση. Την Δευτέρα πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες μετά από αγώνα κεκλεισμένων θυρών. Δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ χρέος. Άλλη ομάδα σε Β’ και Γ’ δεν έχει τέτοια οργάνωση και συνέπεια. Τι άλλο να κάνουμε; Πείτε μου ένα καλύτερο ρόστερ από αυτό που έχουμε εμείς. Αν ήξερα τι συμβαίνει, θα το είχα λύσει πριν φθάσουμε σε αυτό το σημείο”.

Επίσης δήλωσε αισιόδοξος για επιστροφή των βαθμών από το ματς με τον Πιερικό: “Αλλάξαμε δικηγόρο. Τι άλλο να κάνει αυτή η διοίκηση; Ο καινούργιος δικηγόρος κατέθεσε ένσταση 11 σελίδων, σε δέκα ημέρες θα εκδικαστεί η υπόθεση, πιστεύω ότι τους 5 βαθμούς δεν θα μας τους πάρουν”, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο: “Είναι ένα τελευταίο κάλεσμα. Ακόμη μία φορά να δώσουμε ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να αποδείξουν, εμείς να αποδείξουμε ότι είμαστε εκεί, πως στηρίζουμε την ομάδα. Αν συνεχίσουν αυτές τις εμφανίσεις, τότε κι εμείς θα τους γυρίσουμε την πλάτη”, ενώ σχολίασε πως στη γενική συνέλευση που θα γίνει στις 11 του μηνός, θα υπάρξουν δύο προτάσεις για την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Μεταξύ των άλλων, ανέφερε ότι έχει κάνει επαφές με τη διοίκηση της ΕΠΣΘ για το θέμα του γηπέδου, πως στην ομάδα είναι σαν να βρίσκεται ο κυρ-Αλέκος (Βοσνιάδης) καθώς ο κ. Βελιτζέλος καθημερινά επικοινωνεί μαζί του, ενώ σχολίασε ότι “αν έρχεται ο κόσμος όπως ήρθε με τον Ρήγα, θα μας μείνουν 60-70 χιλιάδες ευρώ στην άκρη για του χρόνου”. Ακόμη δήλωσε πως η αποχώρηση Μπίλη ήταν δική του απόφαση και ο ίδιος αιφνιδιάστηκε, ενώ σε ερώτηση για το γήπεδο του Μαρτίνου, ο κ. Βούλγαρης τόνισε: “Δεν είχε άδεια το γήπεδο, το ξέραμε αλλά αφού δεν ήμασταν μάγκες να πάρουμε το παιχνίδι στο γήπεδο, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ένσταση”.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected