ΕΠΣ Πέλλας

Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής Άσπρου 3-1 (κ.α. 1-1)

DSCN6807“Χορταστικό” παιχνίδι παρακολούθησαν οι 200 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα (11/11) στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Ο γηπεδούχος Αλμωπός πήρε την πρόκριση με αντίπαλο τον Ηρακλή Άσπρου, μετά από ημίωρη παράταση που έκρινε τελικά τον νικητή. Οι περσινές φιναλίστ, αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, με την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη να πετυχαίνει δύο τέρματα στην παράταση, χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Τάσου Ταουσιάνη.

Το φιλμ της αναμέτρησης 

26′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραία επιθετική ενέργεια που ξεκίνησε από τον Μπουρνάζη, πάσα στη μικρή περιοχή και ο Ρέτζια από πλεονεκτική θέση έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα (0-1)

67′ ΓΚΟΛ! Δείγμα της εμπειρίας του Αντώνη Μαρκόπουλου η ισοφάριση, με τον επιθετικό του Αλμωπού να πλασάρει ιδανικά τον πορτιέρο του Ηρακλή (1-1).

80′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Δυνατό σουτ του Ταουσιάνη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αποστόλου και στην επαναφορά ο Μαρκόπουλος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

85 ‘- 87’ Δύο πολύ καλές στιγμές με τον Τσόλκα για τον Αλμωπό, αρχικά με σουτ από καλή θέση που έστειλε τη μπάλα άουτ και στη συνέχεια καθυστέρησε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση μετά από γύρισμα του Μαρκόπουλου.

98′ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Ταουσιάνη από πλάγια θέση, ο Αποστόλου δεν κατάφερε να αποσοβήσει το τέρμα (2-1)

116′ ΓΚΟΛ! Το οριστικό “χτύπημα” για τους φιλοξενούμενουυς ήρθε και πάλι με τον Ταουσιάνη, ο οποίος μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μαρκόπουλο, έκανε το δυνατό σουτ και η μπάλα αναπαύθηκε στα δίχτυα του Αποστόλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ατζαμιδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρατζά και Μίσκο.

DSCN6808 DSCN6809

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Χρήστου, Ηλιάδης, Κουτρούμπαλος, Ζαρογιάννης, Μπογδάνης, Ελευθεριάδης Γ., Μήντσης (60′ Μιτητενίδης), Ελευθεριάδης Θ. (60′ Μουρατίδης), Μαρκόπουλος, Ταουσιάνης, Κώνστας (71′ Τσόλκας)

Ηρακλής Άσπρου : Αποστόλου, Μανδάλης, Πληκαδίτης, Σαββίδης (91′ Αντωνιάδης), Ορφανίδης, Τσόπτσης, Ρόκο, Πατσιαβούρας (54′ Πλατάκης), Μπουρνάζης (71′ Γιαννουλίδης), Ρέτζια, Ουρούτσι

*Στοιχεία και φωτογραφίες από τη Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected