Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2-0

23fcaa873bd4509176e9359714d91706

Την 8η φετινή του νίκη πέτυχε ο ΦΑΣ Νάουσα και παράλληλα έφτασε τα 30 τέρματα σε 10 αγώνες, όντας η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Η νίκη αποκτά πιο μεγάλη σημασία καθώς επιτεύχθηκε κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, που μπορεί να μην έπιασε τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων, όσο όμως το παιχνίδι παρέμενε στο 1-0 ήταν πάντα επικίνδυνος για τη…ζημιά.

Τέλος καλό όμως όλα καλά για τους “κυανόλευκους”, που ήθελαν μόνο τη νίκη ώστε να διατηρήσουν τη διαφορά των δύο βαθμών από τον δεύτερο ΑΣ Ειρηνούπολης, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο ΦΑΣ είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε στο 20λεπτο και παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έδειξε να ισορροπεί στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους, δεν κινδύνεψε και κράτησε το υπέρ του σκορ μέχρι και την ανάπαυλα.

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να επισκέπτονται με απειλητικές διαθέσεις σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, όσο περνούσε η ώρα όμως ο “δικέφαλος” ήταν μέσα στο παιχνίδι λόγω του ρευστού σκορ.

Στο 90+2′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, με σκόρερ τον Σωκράτη Λαμπριανίδη ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ της αναμέτρησης

5′ Κάθετη πάσα του Καφέ με στόχο τον Αβραμόπουλο, πλασέ του τελευταίου, σωτήρια ο Κασαπίδης.

18′ Σουτ του Λαμπριανίδη από το ύψος του πέναλτι, παρεμβλήθηκε ο Λαδάς και απέκρουσε με προβολή.

19′ Σέντρα του Σαρηγιαννίδη από αριστερά, πλασέ του Νίκου η μπάλα άουτ.

21′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Σαρηγιαννίδη από αριστερά, ο Καφές στην κίνηση έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κασαπίδη (1-0). Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς ο MVP της 8ης αγωνιστικής με 11 γκολ.

42′ Καλό σουτ του Καφέ από πλεονεκτική θέση, λίγο άουτ.

61′ Σέντρα του Σαρηγιαννίδη από αριστερά, ο Νίκου έπιασε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα όμως πέρασε λίγα μέτρα άουτ.

70’ Σέντρα σουτ του Σαρηγιαννίδη η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά χτυπώντας στο δοκάρι του Κασαπίδη.

82’ Σουτ του Μουρίκι απέκρουσε ο Κασαπίδης και απομάκρυναν οι αμυντικοί

84’ Εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Κίτσα, η μπάλα λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Ιωακειμίδη.

90+3’ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραία προσποίηση από τον Τασιώνα, βγάζει τετ-α-τετ τον Λαμπριανίδη ο οποίος δεν θα αστοχήσει, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του (2-0)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Καραϊωσήφ

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Συμπεθέρης, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης (88′ Παντζαρτζίδης), Νίκου (76′ Πατατούκας), Μουρίκι, Λαμπριανίδης, Καφές (89′ Τασιώνας).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Κίτσας Λ., Λαδάς, Θεοδώρου, Μπουκλάς Γ., Καρατάσιος, Χαρισούδης, Ζωγράφος, Κίτσας Σ. (84′ Μαρτζέλος), Καραμήτσος (52′ Βασιλείου), Κίτσας Γ.

*φωτ. από naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected