Κατηγορίες
Football League

Football League – Όλα ανοιχτά στο ΔΣ του Πανσερραϊκού

panserraikos-20869Στο οβάλ τραπέζι που βρίσκεται στα γραφεία του Πανσερραϊκού θα βρεθούν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ της ομάδας, όπως άλλωστε προανήγγειλε από χθες ο πρόεδρος Παναγιώτης Χαλκίδης, προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τις ήττες, που έχουν φέρει τα “λιοντάρια” στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

H ήττα από τον ουραγό Πανελευσινιακό και η εμφάνιση αποτέλεσαν τη… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και έτσι καμία εξέλιξη δεν αποκλείεται. Μάλιστα ήδη από τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε φημολογία για αλλαγή στον πάγκο, καθώς ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπόρεσε, σύμφωνα με όσα λένε αρκετοί εντός της ομάδας, να την αφυπνίσει, με τον Πανσερραϊκό να μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες από την ημέρα που ανέλαβε. Όλα αυτά ασχέτως αν η ευθύνη αυτή τη χρονική στιγμή βαραίνει περισσότερο τους παίκτες!

Η διοίκηση θέλει να λάβει όλα τα μέτρα προκειμένου να προστατέψει όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα την προσπάθεια της ομάδας και αυτή να συνεχίσει να δίνει την μάχη της.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected