Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Κρύας Βρύσης – Δόξα Δράμας 0-2

1323452Η αγωνιστική βελτίωση της Δόξας στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς βέβαια να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα της χάρισε την νίκη και δύο γκολ.

Δυνατό μπάσιμο στο δεύτερο μέρος και βελτίωση στο χώρο του κέντρου της έδωσαν την δυναμική που ήθελε για να πάρει ένα ακόμη εκτός έδρας διπλό. Η άμυνα άντεξε με σχετική άνεση στις πιέσεις των αντίπαλων επιθετικών και την διαφορά την έκανε ο Κουμπρόγλου που ήταν επιθετικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της δραμινής επικράτησης.

Με μια αλλαγή στην αμυντική διάταξη σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης ξεκίνησε η Δόξα καθώς μπροστά από τον Μένκα παρατάχθηκαν οι Λάσπατζης (δεξιά)  και Ρεβυθόπουλος (αριστερά) στις πλευρές με Χαριτωνίδη και Γκαρακλίδη στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Στόικος και Ντουτσαρίδης και ο Χαριτίδης σαν δεκάρι. Μπροστά στις πλευρές ο Σάντος με τον Κουμπρόγλου και κορυφή ο ΓαΊδαρτζής.

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Τομπάζης ξεκίνησε με τον Χρήστο Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια και στην αμυντική διάταξη οι Παπαδόπουλος Γιώργος από δεξιά με τον Δανιηλίδη αριστερά και στόπερ τους Μπρέγκου και Σέρα. Εξάρι ο Μπρέγκου και δύο οκταροδέκαρα τους Πέτρο Σιδηρόπουλο και Νύρλα και στις πλευρές Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος δεξιά και ο Στέφανος Παπαδόπουλος αριστερά με κορυφή τον Ίβιτς.

Το φιλμ της αναμέτρησης

13′ Ο Στόικος απέναντι στον Παπαδόπουλο με κεφαλιά χάνει την ευκαιρία.

14′ Σουτ του Ϊβιτς από αριστερά φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεύτερο δοκάρι

24′ Κίτρινη στον Κουμπρόγλου

28′ Κίτρινη στον Γκαρακλίδη

33′ Κίτρινη στον Μπρέγκου

47′ O Χαριτίδης βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, έπιασε σουτ με κακή θέση του σώματος και το δεξί σου που έπιασε κατάληξε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα

51′ Κίτρινη στον Ιβιτς

56′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ϊβιτς να σουτάρει αμαρκάριστος από το υψος του πέναλτι και η μπάλα να φέυγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μένκα.

62′ ΓΚΟΛ! Ο Σάντος από δεξιά γεμίζει μέσα στην περιοχή για τον Κουμπρόγλου που σουτάρει με το αριστερό. Η μπάλα βρίσκει πάνω στον Γιώργο Παπαδόπουλο και καταλήγει στα δίχτυα του Απόλλωνα (0-1)

67′ Κίτρινη στον Κίτσα

71′ Κίτρινη στον Μπάμπουρα

74′ Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Νύρλα δύο μέτρα έξω από την περιοχή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μένκα

77′ Σέντρα του Γαίδαρτζή από δεξιά και ο Κουμπρόγλου χάνει την ευκαιρία να σπρώξει την μπάλα στην αντίπαλη εστία

84′ ΓΚΟΛ! Συνδιασμός των παικτών της Δόξας έξω από την περιοχή που ξεκινάει από δεξιά από τον Λάσπατζη και καταλήγει στην άλλη πλευρά και στον Δούμπλατζη που στρώνει στον Κουμπρόγλου που πιάνει ένα εκπληκτικό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη γωνία της αντιπλαης εστίας (0-2)

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Παπαδόπουλος Χρ. Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Κίτσας, Σέρα, Νίρλας, Δανιηλίδης (78′ Χατζηστεφάνου), Ίβιτς, Σιδηρόπουλος Π. (60′ Γκελοσάνι), Σιδηρόπουλος Χ. (68′ Καρυπίδης)

Δόξα Δράμας : Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Λάσπατζης, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Χαριτίδης (54′ Μπούμπουρας), Ντουτσαρίδης, Στόικος, Κουμπρόγλου, Σάντος (74′ Κυριακίδης), Γαϊδαρτζής (79′ Δούμπλαντζης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ, sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected