Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου 0-0

bbe319a32e1d254d2c61f56b356ce09d_LΟ Κανελλόπουλος αστόχησε σε πέναλτι στο 91ο λεπτό και η Νίκη άφησε δύο βαθμούς κόντρα στον ψυχωμένο Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, μένοντας πλέον έξι πίσω από τον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη.

H βολιώτικη ομάδα είχε μέτρια έως κακή παρουσία στο σημερινό μαγνησιώτικο ντέρμπι. Απείλησε σε λίγες περιπτώσεις και εγκλωβίστηκε από τον πολύ καλά στημένο γηπεδούχο. Στο τέλος, ο διαιτητής έδωσε την ευκαιρία στη Νίκη με αμφισβητούμενο πέναλτι να πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά ο Κανελλόπουλος είχε πολύ κακά εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Για τον Ρήγα Φεραίο, ο Κεφαλάς κάτω από την εστία, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Βουραζέρης, Σπαθής, αμυντικοί χαφ οι Αλεξίου, Γεωργατζής, στις πτέρυγες Τσίπη, Σέττος, με τον Ζενούνι πίσω από τον προωθημένο Κορέτα. Αναφορικά με τη Νίκη Βόλου, στον πάγκο έμεινε ο Ιορδανίδης, ενώ εκτός αποστολής ο Μέτσε. Ο Κώστας Βελιτζέλος παρέταξε τερματοφύλακα τον Βρονταρά, δεξιό μπακ τον Αλεξανδρή κι αριστερό τον Παπαδόπουλο, στόπερ τους Χολέβα, Ναουμίδη. Ο Ιβανίδης ήταν ο ανασταλτικός μέσος, μπροστά τους ως εσωτερικοί χαφ οι Κυπτίου, Νοριέγα, στα πλάγια οι Ελευθεριάδης, Μπαλαράμπε και μπροστά ο Κανελλόπουλος.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με πολλές διακοπές, αρκετές δυνατές μονομαχίες και λιγοστές φάσεις. Στο 7ο λεπτό, από πάσα του Νοριέγα, ο Ελευθεριάδης βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ του ήταν χλυαρό και κατέληξε στα χέρια του Κεφαλά. Δέκα λεπτά αργότερα, τελική του Νοριέγα από το ημικύκλιο δεν είχε στόχο, ενώ στο 36’ από προσπάθεια του Σέττου που ανέκοψε ο Αλεξανδρής, η μπάλα έφθασε στον Ζενούνι αλλά το μακρινό σουτ ήταν απογοητευτικό, με τον Βρονταρά να είναι εκτός εστίας. Από μία καλή φάση στο τελευταίο πεντάλεπτο, στο 41’ με σουτ του Ελευθεριάδη που κατέληξε ψηλά πάνω από το οριζόντιο και στο 45’ με σουτ του Ζενούνι εντός μεγάλης περιοχής, που κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στο ίδιο μοτίβο και η επανάληψη, με τη Νίκη να έχει την εδαφική υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα. Έλειψε η φαντασία στην τελική πάσα, έλειψε η δημιουργία καθώς μόνο ο Ελευθεριάδης ήταν πηγή κινδύνων. Λίγες οι φάσεις και πάλι. Στο 52΄ο Ελευθεριάδης είχε σουτ από πλάγια θέση που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στο επόμενο λεπτό ωραίο σουτ του Μπαλαράμπε εκτός περιοχής απέκρουσε ο Κεφαλάς με το ένα χέρι, στις δύο καλύτερες στιγμές για τη Νίκη. Ο Γκάγκας σε δύο περιπτώσεις έκοψε σωτήρια με προβολή πριν από αντίπαλο παίκτη, στο 62 και το 86′, ενώ ο Ρήγας Φεραίος απείλησε στο 70′ με άστοχη κεφαλιά του Γκάγκα ύστερα από κόρνερ του Σπαθή και με κεφαλιά του Κορέτα στο 82′ που από καλή θέση δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

Κι ενώ το ματς είχε μπει στις καθυστερήσεις, ο διαιτητής Φωτιάς είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ελευθεριάδη, καταλογίζοντας πέναλτι. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βουραζέρης. Από την άσπρη βούλα, ο Κανελλόπουλος είχε πολύ κακή εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα άουτ. Να προσθέσουμε πως λίγο πριν τη λήξη απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων στην κερκίδα, που ήταν κατάμεστη.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου (79′ Χατζής), Τσίπη (65′ Γκίκα), Γεωργατζής, Κορέτα, Ζενούνι, Σέττος (74′ Γουτούλης).

Νίκη Βόλου: Βρονταράς, Αλεξανδρής, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης (83′ Κόλα), Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Νοριέγα (62′ Ιορδανίδης), Κανελλόπουλος (68′ Κόλα).

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected