Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Άρης – Νέστος Χρυσούπολης 2-0

yPvMZSHpj6I0iTFVciAv«Εκτόξευσε» τη διαφορά στο +14 με τη νίκη του επί της δεύτερης στη βαθμολογία ομάδα της Χρυσούπολης και πλέον η άνοδος είναι οριστικά δική του

Μπορεί να χρειάστηκε ένα τραβηγμένο πέναλτι υπέρ του και την ταυτόχρονη αποβολή του Παυλακάκη αλλά ο Άρης όντας ανώτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτασε στη νίκη με 2-0 επί του Νέστου Χρυσούπολης και εκτόξευσε τη διαφορά τους στους 14 βαθμούς.

Ο Άρης δεν έκανε σπουδαίο παιχνίδι παρά μόνο αυτό που έπρεπε για να φτάσει στη νίκη.

Ο Νέστος Χρυσούπολης έδειξε στο πρώτο ημίχρονο πως δικαίως βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Όχι γιατί έπαιξε σπουδαία μπάλα αλλά ήταν απόλυτα πειθαρχημένος, καλά στημένος αμυντικά και προσπαθούσε με τις αντεπιθέσεις να απειλήσει. Και το έκανε αλλά όχι αποτελεσματικά καθώς είδε μια προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι.

Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας, πίεζε, κέρδισε πολλά κόρνερ, δεν μπορούσε, όμως, να γίνει αποτελεσματικός στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια. Γεγονός που αύξησε το άγχος των παικτών του που ήθελαν να δείξουν και σ’ αυτό τον αγώνα πως είναι μακράν της δεύτερης η καλύτερη ομάδα.

Όλα άλλαξαν στο 41’.  Ο Τάτος κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Παυλακάκη σε μια τραβηγμένη φάση (δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση), έκανε το 1-0 και έδωσε στην ομάδα του το πολυπόθητο προβάδισμα σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο.

Ο Άρης μπήκε χαλαρά στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα για ένα τέταρτο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και να επιτρέπει στον Νέστο να ψάχνει την ισοφάριση.

Η είσοδος του Νλουντούλου υπήρξε καθοριστική καθώς βοήθησε πολύ την ομάδα του επιθετικά. Οι κίτρινοι έγιναν πολύ επιθετικοί αλλά όχι και αποτελεσματικοί. Τα λεπτά περνούσαν και όσο το σκορ ήταν στο 1-0 παρέμενε και το άγχος. Λύση, μία ακόμη, έδωσε ο Καπνίδης στο 78’ όταν και με σουτ έκανε το 2-0 και «κλείδωσε» τη νίκη του Άρη.

σε λίγο οι συνθέσεις…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected