Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Κοζάνη – Καβάλα 0-0 (photos)

LvCUSIXΙσόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα της Κοζάνης και την Καβάλα, το απόγευμα της Κυριακής.

 

Μπροστά σε λιγοστό κόσμο, παρά τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες η Κοζάνη υποδέχτηκε την ιστορική ομάδα της Καβάλας.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν κάποιο γκολ, με το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα.

Κοζάνη και Καβάλα μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με τους «ερυθρόλευκους» πλέον να έχουν μπροστά τους εφτά τελικούς στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το ματς ήταν πολύ δυνατό από την αρχή, με κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο. Χαρακτηριστικό ήταν πολύ δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και οι κλασσικές ευκαιρίες εκατέρωθεν που δεν «μετουσιώθηκαν» τελικά σε γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τους παίχτες του κύριου Παρασκευά, αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Γιάννης Τσικόπουλος έχασε καθαρή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο επιθετικός της Κοζάνης έπειτα από μακρινή μπαλιά του Αλιατίδη, θα βγει τετ α τετ με την αντίπαλη εστία αλλα το σουτ που θα κάνει θα το αποκρούσει ο Αθανασίου.

Ot7WEzOΗ συνέχεια για τους γηπεδούχους ήταν ανάλογη, αφού είχαν κλείσει στα καρέ της την Καβάλα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν λύση στην επιθετική τους γραμμή και έτσι περιορίστηκαν ένα ολόκληρο σαρανταπενάλεπτο σε παθητικό ρόλο. Η Κοζάνη πίεζε, αλλάζοντας αρκετές πάσες με υπομονή στη μεσαία γραμμή. Γιάννη Τσικόπουλος και Κώστας Καπετάνος ήταν μόνιμη απειλή για την Καβάλα, αφού στην κυριολεξία έκαναν ότι ήθελαν μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Ο Τσικόπουλος θα δοκιμάσει το πόδι του από μακριά, με την μπάλα να ξυρίζει το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Η πρώτη και μοναδική ευκαιρία της Καβάλας στο πρώτο μέρος ήρθε στο 24ο λεπτό, με το σουτ του Κυριακίδη να καταλήγει στην «αγκαλιά» του Τζόρτζεβιτς.

Δύο λεπτά αργότερα ο Καπετάνος θα μπει στην περιοχή, θα κάνει το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Αθανασίου θα μπλοκάρει. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και πάλι ο Καπετάνος θα κάνει φοβερό σουτ από μακριά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω. Οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια χωρίς σκορ, με την Καβάλα να στέκετε αρκετά τυχερή σε πολλές περιπτώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό και οι ρόλοι άλλαξαν, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν ανανεωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και με διάθεση να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Πράγματι η ομάδα της Κοζάνης κλείστηκε στα καρέ της. Στο 62ο λεπτό η Καβάλα θα απειλήσει με τον Μπλιό, ο οποίος θα δεχτεί την πάσα από τον Πτηνόπουλο, θα σουτάρει σε σχεδόν κενή εστία αλλά η μπάλα θα φύγει ψηλά άουτ. Ο ίδιος παίχτης τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε αισθητή την παρουσία του και πάλι, αφού μετά από ατομική προσπάθεια θα σουτάρει δυνατά αλλά ο Τζόρτζεβιτς θα αποκρούσει την μπάλα.

Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς Καβάλας, με τον Παππά να δοκιμάζει το πόδι του από διαγώνια θέση και την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω. Ο Ασημάκης στο 79ο λεπτό θα χάσει μοναδική ευκαιρία, αφού θα βγει τετ α τετ αλλά το τελείωμά του ήταν κακό, με την μπάλα να χτυπάει πάνω στον τερματοφύλακα.

Η ομάδα της Κοζάνης απείλησε στο τέλος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 87ο λεπτό, με τον Τσικόπουλο να σπάει την μπάλα στον Πετράκο, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι και την μπάλα να περνάει άουτ. Οι «αργοναύτες» στο 91’ έχασαν πολύ καλή ευκαιρία, με τον Κυριακίδη θα εκτελεί απευθείας το κερδισμένο φάουλ υποχρεώνοντας τον Τζόρτζεβιτς να προβεί σε πολύ καλή απόκρουση.

Η τελευταία φάση ανήκει στους «ερυθρόλευκους», με τον Γιουβανέλη να εκτελεί το κόρνερ και την μπάλα να φτάνει στον αμαρκάριστο Ηλία, ο οποίος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Το τελευταίο σφύριγμα από τον κύριο Μαλούτα μοίρασε στις δύο ομάδες από έναν βαθμό. Έτσι η Κοζάνη έφτασε τους 31 βαθμούς, ενώ η Καβάλα τους 39.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας), Βοηθοί: ΠαπαδάκηςΓιάντσης (Ημαθίας)

Συνθέσεις

Κοζάνη (Παρασκευάς) : Τζόρτζεβιτς, Ηλίας, Τραυλός, Γιουβανέλης, Αλιατίδης, Τσικόπουλος, Χαματάϊ (78’ Πετράκος), Τσικόπουλος Γ., Τάχιας, Βουτσιώτης (90’ Δινοβίτσης), Καπετάνος (60’ Παπαδόπουλος)

Καβάλα (Ταουσιάνης) : Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Δελής, Δέντσας, Παληγεώργος, Παππάς (78’ Ασημάκης), Μπάτζιος, Γιαλαμής (56’ Μπλιός), Δουμάνης (69’ Κυγαής), Πτηνόπουλος

περισσότερες φωτογραφίες στο top-sport.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected